Jokerit suli täyden katsomon edessä

Maali: K-Vantaa - Jokerit, Mikael Menna(81 K-Vantaa) 0:43
K-Vantaa siirtyi tällä maalilla 3–2-johtoon – Jokerit ei enää päässyt kyytiin

Helsingin Jokerit avasi Mestis-kautensa Kiekko-Vantaan vieraana. SM-liiganousua tavoittelevat helsinkiläiset hukkasivat johtonsa ja Kiekko-Vantaa nappasi voiton täyden tuvan edessä lukemin 5–3.

Jokerit karkasi ottelun alussa 2–0-johtoon, kun Leevi Lemberg ja Teemu Henritius osuivat vain minuutin välein.

Kiekko-Vantaa kuitenkin väkevöityi ja takoi vielä avauserässä kiekon kolmesti ohi Jokerit-maalivahti Sisu Heikkerin

Toisessa erässä Vantaan Mikael Menna iski illan toisellaan joukkueensa jo 4–2-johtoon. Jokerit kavensi vielä, mutta erän lopussa Okko Kangasniemen 5–3-maali jäi ottelun viimeiseksi.

Ottelua seurasi Vantaalla täysi tupa, eli 2002 katsojaa.

Iltalehden mukaan Vantaan halliin oli niin kova tunku, että osa katsojista joutui jonottamaan ulkona vielä ottelun alettua.

Jokerien kotiavaus on vuorossa tiistaina. Samassa ottelussa Valtteri Filppula tekee paluun Jokerit-paitaan yli 10 vuoden tauon jälkeen.