Snackmasters Suomi -uutusohjelmassa huippukokit pyrkivät kopioimaan tunnettuja snackseja. Ohjelmaa juontaa Joonas Nordman.
Uutuusohjelmassa kaksi huippukokkia on kutsuttu ottamaan toisistaan mittaa snacksien maailmassa. Ohjelmaa juontaa Joonas Nordman.
Kim Mikkolan ja Karoliina Jaakkolan tehtävänä on kopioida kauden mittaan kuusi kaikkien tuntemaa snacksia. Sarjan aloittaa Taffelin Nacho Cheese Ballsit.
Kokeilla on kaksi päivää aikaa kopioida suosittu snäksi ja toisintaa se finaalipäivänä aikarajan puitteissa. Tuotokset arvioi alkuperäisreseptin hyvin tunteva raati, joka päättää kuka on Suomen Snackmaster.
Kimin keittiössä ensimmäisessä jaksossa muun muassa pilataan kuusi kattilaa, shifon-pursotin sekä lihamylly.
Joonas puolestaan matkaa Ahvenanmaalle ja näkee Taffelin tehtaalla, kuinka Nacho Cheese Ballsit oikeasti tehdään.
Joonas Nordman tiedustelee tuotehittäjä Kenneth Johansilta, miten Nacho Cheese Ballseihin saadaan oikea rakenne.
– Kova paine, kova lämpötila ja paljon kovaa työtä, Johans kertoo.
Salaisen mausteseoksen reseptiä Joonas Nordman ei kuitenkaan onnistu ostamaan.