Jori Lehterä kiri SM-liigan pistepörssin kärkeen – maalihai täysin pitelemätön

Kristian Vesalaiselta komea soolo, Jukureiden haasto epäonnistuu 3:06
Katso: Jori Lehterä oli alustamassa HIFK:n voittomaalia, jonka Kristian Vesalainen viimeisteli näyttävien puikkelehtimisten jälkeen – Jukurien haasto epäonnistui.

HIFK:n Jori Lehterä nousi jääkiekon SM-liigan pistepörssin johtajaksi. Kärppien Reid Gardiner jatkaa puolestaan kovassa lyönnissä maalipörssin kärkimiehenä.

Lehterä lähti keskiviikkoiltaan SM-liigan pistepörssin kakkosena, 17 pisteellään yhden pinnan Ilveksen Jens Löökeä perässä.

Nyt Lehterä on ykkönen. HIFK-tähti oli alustamassa joukkueensa molempia maaleja 2–1-kotivoitossa Jukureista ja kapusi pistekärkeen, kun Lööken edustama Ilves pelaa tänään SM-liigan sijaan CHL:ää.

Syöttötaiteilija Lehterällä on nyt koossa paunat 3+16=19. Lööke on nyt toisena pisteen jäljessä. Syöttöpörssissä Lehterän kaula ennen kakkosta Löökeä on kolme napsua.

HIFK onnistui katkaisemaan tänään kotitappioputkensa, jolla oli mittaa neljä ottelua. SM-liigajumbo Jukureille tappio oli viides peräjälkeen.

Gardinerilla reilu kaula maalipörssissä

JYPistä Kärppiin täksi kaudeksi siirtynyt Reid Gardiner puolestaan dominoi pitelemättömällä tavalla maalipörssiä. Gardiner naulasi Kärppien kummatkin maalit ottelussa, jossa oululaisilla meni joukkueena heikommin ja Kiekko-Espoo haki 5–2-voiton.

Muu pelitapahtuma: Kärpät - Kiekko-Espoo 1:14
Näin villien tapahtumien jälkeen Reid Gardinerin maalaama Kärppien 1–0-maali syntyi: Kiekko-Espoon osuma todella lähellä.

Kärpät tekee 2-3 maalin 1:08
Reid Gardiner kasvattaa tässä kauden maalisaldonsa jo 13 osumaan.

Peter Quenneville iski Kiekko-Espoolle kaksi maalia, 1–1-tasoituksen ja 2–1-johto-osuman.

Kärppien Gardinerilla on tältä kaudelta kasassa jo 13 maalia. Maalipörssissä toisena olevalla HIFK:n Iiro Pakarisella osumia on kahdeksan. Pakarisen tuorein syntyi Jukureita vastaan.

Kärpille karmivia uutisia: tähtihyökkääjä Teemu Turunen loukkaa jalkaansa, poistuu pahasti ontuen pukukopin puolelle 1:10
Kärpille tuli keskiviikkona paha takaisku: hyökkääjävirtuoosi Teemu Turunen loukkaantui ja ontui pukusuojaan avauserässä.

Lue myös:

    Uusimmat