Kokkisodassa vieraillut Jouni Hynynen heitti haastavan tehtävän Pipsa Hurmerinnalle tuodessaan mukanaan kokkauksen raaka-aineiksi koskenkorvaa ja läskiä.
Rokkari Jouni Hynynen ja näyttelijä Mari Perankoski nähtiin Kokkisodan vieraina torstaina 2. maaliskuuta 2017.
Ohjelmassa kukin vieras tuo tullessaan 20 euron arvoisen ruokakassin ja esittelee valitsemansa raaka-aineet kameralle ja kokille.
Pipsa Hurmerinta katseli suu auki, kun Hynynen lateli yllätyskassinsa sisältöä pöydälle. Rokkari oli valinnut raaka-aineiksi muun muassa porsaan läskiä eli silavaa, kukkakaalia ja piparjuurta. Todellinen yllätys kuitenkin nostettiin esiin viimeisenä.
– Sitten täällä on lempiaiheeni koskenkorva, Hynynen ilmoitti.
– Ihanaa, me otetaan siitä hörpyt. Tehdään ruoka tosi nopeasti ja otetaan loppuohjelman ajan koskenkorvaa, Hurmerinta naureskeli vieressä.
Hynysen vaimo Mari Perankoski puolestaan yllätti kokki Tommi Tuomisen muun muassa särkisäilykkeellä, salmiakilla ja palsternakalla.
Katso Kokkisodan viimeisin jakso Katsomosta.