Jukka ja Chachi Hildénin vauva syntyi! Suloiset kuvat julki

Vanhemmat kertovat pienokaisen syntymästä Instagramissa.

Duudsoneista tutun Jukka Hildénin ja hänen puolisonsa, tanssija Chachi Hildénin (o.s. Gonzales) kolmas yhteinen lapsi on syntynyt. Tuoreet vanhemmat kertovat pienokaisen syntymästä omilla Instagram-tileillään.

Sekä Chachi että Jukka jakoivat Instagramiin suloisia otoksia perheen uudesta tulokkaasta.

– Hän on täällä! Sydämeni on täysi ja perheemme on täydellinen. Pienokaisemme saapui viime viikonloppuna ja täytti elämämme entistä suuremmalla ilolla. Tervetuloa tähän maailmaan suloinen tyttö, olet niin rakas!! Chachi kirjoittaa julkaisussaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

– Tyttövauva! Sydämeni on niin täynnä, sillä perheemme on täydellinen. Tänä viikonloppuna meitä siunattiin kauniilla ja terveellä tytöllä. Olen niin kiitollinen, että minulla on niin uskomaton perhe, terveet lapset ja rakastava, vahva ja turvallinen vaimo. Olin jälleen kerran hämmästynyt kuinka hän hehkui äitiyttä, voimaa ja kuinka rauhallisesti hän synnytti tämän vauvan! Naiset rokkaavat ja vaimoni on kovis! Kiitos universumi, Jukka kirjooittaa julkaisussaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla buolikuvakkeesta.

Jukalla ja Chahilla on ennestään kaksi yhteistä tytärtä: vuonna 2019 syntynyt Sophia ja vuonna 2021 Amélie. Lisäksi uusioperheeseen kuuluvat Jukan lapset Sisu ja Lili tämän aiemmasta liitosta. 

Pariskunta paljasti helmikuussa odottavansa kolmatta yhteistä lastaan.

Lue myös:

    Uusimmat