Juuri eronnut Moderni perhe -tähti Sofía Vergara poseeraa tyrmäävässä lomakuvassa – kollega hehkuttaa: "Tämä on se miltä kuuma sinkku näyttää"

Moderni perhe -sarjan tähti Sofía Vergara ja hänen näyttelijäpuolisonsa Joe Manganiello ovat eronneet seitsemän avioliittovuoden jälkeen.

Sinkkuna tepasteleva tähti julkaisi Instagramissa seuraajilleen otoksiaan Italian lomaltaan. Kuvissa hän on ottamassa aurinkoa terassilla. Tähdellä on upea sininen uimapuku yllään. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Viimeinen lomapäivä. Vaikka olet niin kuuma Ravello, rakastan sinua, Vergara kirjoittaa julkaisussaan ja ylistää italialaiskaupunkia. 

Moderni perhe -sarjasta tuttu näyttelijä Julia Bowen kommentoi julkaisua. 

– Tämä on se miltä kuuma sinkku näyttää, Bowen kommentoi vaihtaen ”kuuma” -sanan tilalle tuliemojien.  

Palm Beachissa marraskuussa 2015 avioituneet Vergara ja Manggniello kuvailevat Page Sixille antamassaan lausunnossa eropäätöksen olleen vaikea.

– Koska rakastamme toisiamme ja välitämme toisistamme valtavasti, pyydämme kohteliaasti kunnioittamaan yksityisyyttämme navigoidessamme tätä uutta vaihetta elämässämme, lausunnossa sanotaan. 

Page Sixin lähteen mukaan Vergara ja Manganiello ovat kasvaneet jo jonkin aikaa erilleen ja ottavat etäisyyttä toisiinsa ​​pohtiakseen tulevaisuuttaan.

He tapasivat ensimmäisen kerran vuonna 2014.

Lue myös:

    Uusimmat