Kärpiltä kylmäävää jälkeä kriisi-JYPin kustannuksella – Ville Koivunen iski alle erään 2+2

Ville Koivunen siirtää Kärpät nopeasti johtoon 0:54
Video: Ville Koivunen siirtää Kärpät nopeasti johtoon

Jääkiekon SM-liigassa JYP vaihtoi joulukuussa valmentajaa, kun Jukka Rautakorpi ja Ville Nieminen saivat lähteä. Sen jälkeen JYP on ollut rajussa alamäessä. Voittoja ei ole pahemmin irronnut. Alakulo on jatkumassa, sillä Kärpät siirtyi keskiviikon taistossa nopeasti 3–0-johtoon.

JYP ei ole ottanut yhtään voittoa nykyisen päävalmentajansa Mikko Heiskasen johdolla.

Jyväskyläläisjoukkue yrittää kääntää kurssia keskiviikon kierroksella kotiottelussa Kärppiä vastaan. Yritys ei lähtenyt kaksisesti liikkeelle.

Kärpät siirtyi ajassa 3.06 johtoon, kun kiekko pomppasi tuomarin kautta Ville Koivusen eteen. Kärppien NHL-lupaus oli valppaana ja laittoi pikkumustan verkon perukoille.

Video Kärppien avausmaalista näkyy jutun yläreunasta.

Lisää tuli ajassa 6.00, kun Martin Jandus ampui ja Aleksi Antti-Roiko ohjasi.

Sama mies oli asialla ajassa 7.55, kun Kärpät pyöritti ylivoimaa. Koivunen petasi ja osuma merkattiin Antti-Roikon nimiin.

JYP kavensi välissä Teemu Erosen toimesta (10.03). Kärpät iski vain 27 sekunnin päästä. Tällä kertaa Koivunen tarjoili ja Teemu Turunen heilutti maaliverkkoja.

Koivunen on ollut illan hahmo Jyväskylässä. JYP kavensi välissä, kun Reid Gardiner osui Juuso Puustisen syötöstä (12.01). Sen jälkeen Koivunen illan toisen osumansa (aika 12.17) ja neljännen tehopisteensä (2+2). Tässä vaiheessa JYP vaihtoi maalivahtia, kun Veini Vehviläinen teki tilaa Topias Leinoselle.

Kärpät on kääntänyt kurssiaan useamman tappion jälkeen. Kärpät vaihtoi JYPin tapaa valmentajaa joulukuussa, kun Lauri Marjamäki sai lähteä. Oululaisjoukkueen väliaikaisena päävalmentajana toimii Ville Mäntymaa.

Lue myös:

    Uusimmat