JYPin surullinen meno jatkuu, sarjakärki Ilvekselle toinen yllätystappio putkeen – näin SM-liigassa pelattiin keskiviikkona

Ville Koivunen hurjassa iskussa Jyväskylässä: yhdessä erässä 2+2 3:18

Jääkiekon SM-liigassa vuoden ensimmäinen kierros pelattiin tänään keskiviikkona, kun ohjelmassa oli viisi ottelua.

Jyväskylässä JYP yritti ottaa ensimmäisen voittonsa uuden päävalmentajansa Mikko Heiskasen komennuksen alla. Hurrikaanien kurssi ei kääntynyt, sillä Kärpät oli parempi illan taistossa lukemin 6–3.

JYPille tappio oli jo viides perättäinen. Jyväskyläläisryhmä tipahti sarjassa sijalle 14.

Kärppien ykköshahmona loisti Ville Koivunen, joka nakutti jo avauserään tehot 2+2.

Kärpille voitto oli neljäs perättäinen. Kärpät on sarjassa neljäntenä.

Tampereella sarjakärki Ilves koki jo toisen yllätystappion putkeen, kun se hävisi HPK:lle 2–3.

Ilves jäi vuoden 2023 viimeisessä ottelussaan tylysti kotona nollille, kun KooKoo oli parempi lukemin 4–0.

HPK siirtyi keskiviikon taiston toisessa erässä 3–0-johtoon. Osuma syntyi Ilves-hyökkääjä Samuli Ratisen viiden minuutin jäähyn aikana.

Ilves kiri lähelle Eemeli Suomen kahden maalin avulla.

Raivokkaasta yrityksestä huolimatta Ilves ei onnistunut enää kömpimään tasoihin. Näin HPK:lle iso voitto.

Tappiosta huolimatta Ilves jatkaa sarjan kärjessä. HPK nousi voiton myötä sijalle 11.