Jyrkin taloudellinen tilanne huolettaa Ensitreffit-Jenniä: "Ei minulla ole rahkeita sellaiseen"

Ensitreffit-Jenniä huolettaa Jyrkin taloudellinen tilanne 0:44
Jenni kokee, että he ovat Jyrkin kanssa raha-asioissa erilaisia. Katso lisää videolta.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman viidennessä jaksossa Jenni alkaa pohtia sitä, ettei Jyrkillä ole vakituista työpaikkaa. 

Jenni ja Jyrki ovat viettäneet hyvin läheistä aikaa  Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa, mutta viidennessä jaksossa huoli valtaa Jennin mieleen. 

Jenni juttelee jaksossa isänsä Antti Muurisen kanssa, joka on huolissaan siitä, onko Jyrki nimenomaan se, joka pitää Jennistä huolen, eikä toisinpäin.

– Kunhan hän on vain ihminen, joka pitää minusta huolen, eikä taas toisinpäin. Huolettaa ihan ensimmäisenä se, ettei Jyrkillä ole vakituista työpaikkaa. Ihan jo entisenä pankkilaisena tiedän sen, ettei asuntolainaa myönnetä, jos ei ole vakituista työpaikkaa, Jenni kertoo vakavana jaksossa.  

Jenni pohtii itsekseen autossa itkunsekaisesti, ettei missään nimessä ala elättämään ketään.

– Ei minulla ole rahkeita sellaiseen. Minullakin on ihan peruspalkka, Jenni miettii jaksossa. 

Jenni kokee, että he ovat Jyrkin kanssa raha-asioissa erilaisia. Katso lisää videolta. 

Ensitreffit alttarilla alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla tiistaisin klo 21. MTV Katsomo+ -tilaajille seuraava jakso ennakkoon päätösjaksoa lukuun ottamatta.

Ensitreffeillä-vodcast MTV Katsomossa aina Ensitreffit alttarilla -jakson jälkeen tiistaisin klo 21.55. Toimittajat Katri Utula ja monimediaosaaja Tero Tiittanen ruotivat rakkauskiemuroita koko syksyn ajan.

Lue myös:

    Uusimmat