Käärijä poseerasi niin monissa yhteiskuvissa, ettei ehtinyt edes syödä Linnan juhlissa – paljastaa, kuinka jatkot menivät

Käärijä poseerasi niin monissa yhteiskuvissa, ettei ehtinyt edes syödä Linnan juhlissa – paljastaa, kuinka jatkot menivät 4:50
Käärijä kertoo, kuinka Linnan juhlien jatkot hänen osaltaan menivät

Neljä Emma-ehdokkuutta saanut Käärijä hurmasi itsenäisyyspäivänä Linnan juhlissa.

Suomen viisusankari Käärijä eli Jere Pöyhönen nousi koko kansan tietoisuuteen viime keväänä, kun hän voitti Uuden Musiikin Kilpailun ja lopulta edusti Suomea Liverpoolin Euroviisuissa sijoittuen toiseksi. Menestys palkittiin neljällä Emma-ehdokkuudella

– Tämän vuoden aikana on tapahtunut hirveästi kaikkea ja kaikenlaisia palkintoja on tullut, niin toisaalta nämä kiteyttävät koko vuoden. Kyllä se on minulle iso juttu, Käärijä kertoi MTV Uutisille Emma-gaalan lehdistötilaisuudessa.

Siitä on jo kahdeksan vuotta, kun Käärijä aloitti musiikkialalla. Hän kuvailee, kuinka oli hyvin innokas ja treenasi sekä kirjoitteli kappaleita.

– Minulla oli tietynlaisia haaveita jo silloin, että ehkä tästä voisi joskus tehdä jotain. Aluksi se oli puuhastelua ja hauskanpitoa, mutta mageet hommat lähtee tuollaisista jutuista.   

Tänä vuonna myös presidenttipari noteerasi Käärijän menestyksen ja hänet kutsuttiin Linnan juhliin. Käärijä olikin yksi seuratuimpia kutsuvieraita ja illan aikana artisti antoi lukuisia haastatteluita ja poseerasi juhlavieraiden kanssa yhteiskuvissa.

– Pienin askelin liikuttiin Linnassa ja joutui kuvia ottamaan ihmisten kanssa. Sain juotua pari lasia boolia, mutta syötyä en saanut, enkä käynyt vessassa. Oikeastaan siinä oli se meikäläisen Linnan juhla. Tapasin Jarin (Saario) ja se oli hieno juttu meikäläiselle. Se oli yksi kohokohdista siellä, Käärijä kertoo. 

Yllä olevalla videolla Käärijä kertoo, kuinka Linnan juhlien jatkobileet menivät.

Suomen seuraava euroviisuedustaja valitaan Uuden Musiikin Kilpailussa Tampereen Nokia Areenalla 10. helmikuuta 2024. Euroviisut järjestetään Ruotsin Malmössä toukokuussa. Käärijä ei osaa vielä sanoa, onko hän jotenkin mukana viisuhulinassa toukokuussa.

– Totta kai UMK, siinä ollaan mukana, mutta ollaanko Euroviisuissa millään tavalla, niin tosi vaikea vielä sanoa. Luulisi, että nyt jo tietäisi, että onko siinä mukana vai ei, mutta vielä ei ole tietoa, Käärijä kertoo.

Lue myös:

    Uusimmat