Kaikkien aikojen esitys? Benjamin Peltonen ja Saana Akiola saivat tuomariston tyrmistymään taidonnäytteellään: "Tämä meni sydämeni, aivojeni ja maksani läpi"

Tanssii Tähtien Kanssa -kisan semifinaali käytiin isänpäivänä.

Tanssii Tähtien Kanssa-ohjelmassa kisattiin semifinaali juhlallisesti isänpäivänä 13. marraskuuta. Illan jaksossa jäljellä olevat parit esittävät kukin kaksi tanssia. 

Laulaja Benjamin Peltonenja Saana Akiola esittivät ensimmäisenä tanssinaan paso doblen Survivor -kappaleen mukaan.

Järisyttävä esitys keräsi tuomareilta massiiviset kehut, jonka lisäksi esitystä kuvailtiin TTK-historian mieleenpainuvimmaksi. 

– TTK:ta parhaimmillaan. Siis niin suurella liekillä toteutettu show, Jukka Haapalainen ylisti.

– Aivan loistava. Te ette ole koskaan luottaneet perinteisiin ratkaisuihin, mutta riskinotto onnistuessaan luo ylivoimaisen lopputuloksen, Helena Ahti-Hallberg veisteli.

– Mikä veto! Nyt iskettiin ytimeen ja suoraan suoneen. Pari osoittaa rohkeutta, joka nojaa todelliseen taitoon ja uskallukseen ottaa taiteellista vapautta. En muista koskaan kisan aikana nähneeni näin vahvaa tulkintaa. Tämä meni sydämeni, aivojeni ja maksani läpi, Jorma Uotinen runoili. 

Kehujen saattelema esitys keräsi täydet 30 pistettä. 

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. Tanssikupla MTV Katsomossa maanantaisin ja perjantaisin. Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat