Kanada sukeltaa MM-kisoissa – näky vaihtopenkillä nosti Lasse Kukkosen kierroksia: "Miettii enemmänkin ehkä sitä, että missä se olut on"

C Moren asiantuntija Lasse Kukkonen hämmästeli Kanadan saamattomuutta sen jälkeen, kun suurmaa oli hävinnyt USA:lle 1-5 sunnuntaina

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat 9.-25.5.2025

Leijonien pelit, välierät ja finaali MTV3-kanavalla. MTV Katsomossa ottelut maksullisilla tilauksilla. Kaikki kisauutiset MM-jääkiekon verkkosivuilla.

Pääkuvan video: C Moren asiantuntija Lasse Kukkonen kritisoi Kanadan pelaamista ja MM-valmistautumista tiukasti. Myös toinen asiantuntija Mikko Koivu antoi näkemyksensä. 

Kanada on nyt hävinnyt molemmat ottelunsa – ensimmäisen niistä Latvialle 0-2 – ja tehnyt 120 minuutissa vain yhden osuman. 

Kukkonen ja Mikko Koivu kommentoivat Kanadan ongelmia isossa kuvassa MM-studiossa sunnuntaina, mutta Kukkonen teroitti näkemystään pienellä yksityiskohdalla. 

Esimerkiksi nousi vaihtopenkillä istunut Kanadan varakapteeni Connor Brown

– Hän on (näissä kuvissa)  jossain aivan muualla kuin pelaamassa MM-kisoja ja sytyttämässä joukkuettaan raivokkaaseen taisteluun. Hän ei varmaan mieti, että kun pääsen tästä jäälle, niin annan koko sydämeni tälle joukkueelle vaikka jalka jäisi tuonne. Enemmänkin ehkä sitä, että missä se Coors Light (olut) on, Kukkonen täräytti.  

Lisää Kanada-kritiikkiä ja niiden taustoja kuultavissa pääkuvan videolla. 

Lue myös:

    Uusimmat