Kannibalismikohussa ryvettynyt Armie Hammer pettyneenä: "Minulla ei ole enää varaa bensaan"

Armie Hammerin ura lähti laskukiitoon lukuisten seksuaalirikos- ja kannibalismisyytösten jälkeen.

Näyttelijä  Armie Hammer, 38, julkaisi Instagramissaan videon, josta käy selville miehen rahatilanteen olevan huonossa jamassa; ex-näyttelijä joutuu myymään lempiautonsa, sillä hänen mukaansa hänellä ei ole enää varaa polttoaineeseen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Palattuani Los Angelesiin, minun on täytynyt maksaa 400-500 dollaria polttoaineesta, eikä minulla ole siihen varaa. Minulla ei ole enää varaa bensaan, Hammer selittää julkaisemallaan videolla.

– Ostin tämän itselleni joululahjaksi vuonna 2017, ja olen rakastanut tätä autoa syvästi sekä ottanut sen telttaretkille ja pitkille matkoille ympäri maata lukuisia kertoja.

Hammer kertoo ostaeensa kuluttavan, isomman autonsa tilalle pienen hybridiauton, joka ei kuluta polttoainetta samaan tahtiin.

Hammer myös muistelee hakeneensa lapsiaan autolla heidän syntymänsä jälkeen, ja arvelee lapsien olevan pettyneitä siihen, että hän joutuu myymään sen.

Hammerilla on kaksi lasta, tytär Harper, 9, sekä poika Ford, 7, ex-vaimonsa Elizabeth Chambersin kanssa.

Entisen Hollywood-tähden ura lähti laskukiitoon, kun useat naiset alkoivat syyttää miestä muun muassa seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Syytteet alkoivat vain hetkeä sen jälkeen, kun Hammer kävi läpi vaikean avioeron Chambersin kanssa vuonna 2020.

Hammer on kieltänyt syytökset alusta asti, ja väittänyt kaikkien kohtaamistensa olleen yhteisymmärryksessä tapahtuneita. Hammer myös kirjautui vieroitusohjelmaan skandaalin myötä, taistelemaan erilaisia addiktioita vastaan.

Skandaali tukahdutti Hammerin uran, eikä mies ole esiintynyt missään sitten vuoden 2022 elokuvan Kuolema Niilillä.

Ennen avioeroaan Hammer näytteli useissa tunnetuissa elokuvissa kuten The Lone Ranger, Call Me By Your Name sekä The Social Network.

Lähde: Page Six

Lue myös:

    Uusimmat