Karmea oma maali kuumassa derbyssä: "Jättimäistä epäonnea"

Saksassa Hampurin tulikuumassa paikalliskamppailussa nähtiin karmaiseva oma maali.

Hamburger Sport-Vereinin puolustus pelasi pallon maalivahdilleen, joka töpeksi oikein urakalla. Daniel Heuer Fernandesin piti purkaa pallo pois omalta rangaistusalueelta, mutta aivan maaliviivan tuntumasta lähtenyt purkupallo suuntautuikin taaksepäin suoraan omaan rysään.

Kentän pinta oli sen verran epätasainen, että pallo pomppi pahasti, ennen kuin maalivahti kenkäisi sitä täydellä voimalla väärään suuntaan.

Voit katsoa oman maalin tästä linkistä.

– Olin maalista sivussa ja olin ehkä hieman epäonnekas, kun sain syötön taaksepäin. Kun olin potkaisemassa, pallo otti pienen pompun ja jysäytin sen sisään. Jättimäistä epäonnea, mutta sellaista sattuu. Sitä ei saa tekemättömäksi, Fernandes kommentoi Kickerin mukaan.

St. Pauli siirtyi maalilla 2–0-johtoon, mutta HSV ei masentunut. Se nousi toisella puoliajalla tasoihin kolmen minuutin tehojaksolla. Ensin Robert Glatzel toi vierasjoukkueen maalin päähän, ja heti perään Immanuel Pherai tasoitti ottelun.

Hampurilaisjoukkueet ovat Saksan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla 2. Bundesliigassa sarjataulukon kaksi kärkijoukkuetta. St. Pauli johtaa sarjaa 31 pisteellä ja HSV on toisena kolmen pisteen päässä.

Lue myös:

    Uusimmat