Kärppien kanadalaishyökkääjä TV-ottelun hahmo, Marleau säväytti HIFK-debyytissään – katso SM-liigakierroksen kaikki maalit

Maalikooste: Kärpät - Tappara 4:33
Videolla maalikooste ottelusta Kärpät-Tappara.

Jääkiekon SM-liigassa vuoden viimeisellä kierroksella ohjelmassa oli seitsemän ottelua.

Oulussa Kärpät ja Tappara aloittivat oman TV-taistonsa (MTV3) jo kello 16. Tappara karkasi toisessa erässä 2–0-johtoon, mutta Kärpät kiri rinnalle ja paineli ohitse. Kärpille lopulta 5–2-voitto.

Kotijoukkueen kanadalaishyökkääjä Connor Bunnaman iski kaksi osumaa.

Maalikooste, Kärpät–Tappara

Helsingissä IFK:n uusi hyökkääjä Vincent Marleau oli liekeissä. Marleau iski liigadebyytissään kaksi maalia, kun HIFK kaatoi Sportin 4–1.

Maalikooste: HIFK - Sport 4:27
Maalikooste, HIFK–Sport

Hämeenlinnassa HPK:n ja SaiPan ottelu huipentui dramaattisella tavalla. Kotijoukkue HPK nousi kolmannen erän viimeisellä sekunnilla tasoihin, kun Danick Martel iski kiekon verkkoon.

Sama mies oli asialla jatkoajalla. HPK:lle 3–2-voitto.

Maalikooste: HPK - SaiPa 5:50
Maalikooste, HPK–SaiPa

Tampereella KooKoo säväytti valtavan fanirynnistyksen keskellä, kun se kaatoi sarjan kärkijoukkue Ilveksen 4–0.

Maalikooste: Ilves - KooKoo 6:42
Maalikooste, Ilves–KooKoo

Raumalla Lukon uusi maalivahti Christopher Gibson hyppäsi pikahälytyksellä tolppien väliin. Gibsonin liigadebyytti ei alkanut kaksisissa merkeissä, kun Pelicans karkasi nopeasti 3–0-johtoon.

Pelicans oli lopulta parempi lukemin 4–3.

Maalikooste: Lukko - Pelicans 6:14
Maalikooste, Lukko–Pelicans

Turussa TPS:n ja JYPin ottelun ratkaisu syntyi jatkoajalla, kun Leevi Teissala aiheutti iloa kotiyleisölle. Teissalan osuma varmisti TPS:lle 2–1-voiton.

Maalikooste: TPS - JYP 5:19