Kärppien uusi päävalmentaja häipyi kesken pelin – tuuraaja kertoo syyn

Lehdistötilaisuus: JYP - Kärpät 4:56
JYPin valmennuksesta vastaavan Mikko Heiskasen purkaus omiensa otteista väritti Kärpät-ottelun lehdistötilaisuutta.

Joulukuun lopussa Oulun Kärppien uudeksi päävalmentajaksi Lauri Marjamäen tilalle nimitetty Ville Mäntymaa joutui jättämään keskiviikon SM-liigaottelun JYPiä vastaan kesken.

Mäntymaa häipyi Kärppien penkin takaa Jyväskylässä pelatun ottelun toisen erän aikana. Oululaisten 6–3-voittoon päättyneen illan päätteeksi lehdistötilaisuuteen saapui apuvalmentaja Toni Sihvonen.

– Sairastuminen tuli. Vatsaflunssaa on liikkeellä, joten hän joutui jättämään leikin kesken, Kärppien apuvalmentaja Toni Sihvonen totesi.

Kärpät sai otteluun vahvan alun ja johti jo reilun 12 peliminuutin jälkeen 5–2 Ville Koivusen hattutempun säestämänä. Toisesta erästä alkaen JYP oli päästä pelin päälle.

– Toinen erä oli aika tasainen. Kolmannessa erässä jouduimme puolustamaan ja taistelemaan omissa aika paljon, mutta kaikki kunnia taas joukkueelle, että tiesivät, mikä tilanne on, Sihvonen totesi.

Maalikooste: JYP - Kärpät 5:58
Maalikooste: JYP-Kärpät