Karu lisätieto loukkaantuneesta Patrik Laineesta

Patrik Laine loukkaantui – katso tilanne Tulosruudusta

Patrik Laine loukkaantui Torontoa vastaan pelatun ottelun toisessa erässä. Suomalaisen käsi oli kantositeessä ottelun jälkeen.

Päin päätylaitaa ajautunut Laine kävi kaksinkamppailua Toronton William Lagessonin kanssa. Ruotsalainen näytti hidastuskuvan perusteella kamppaavan Laineen niin sanotusti susijalalla.

Katso kyseenalainen tilanne ja Laineen loukkaantuminen pääkuvan videolta.

Laine aristi jäästä noustessaan vasenta olkapäätään. Hän ei palannut enää kaukaloon.

Columbuksen päävalmentaja Pascal Vincent ei ottelun jälkeen päivittänyt suomalaisen tilannetta medialle.

Columbus Dispatch pystyi kuitenkin kertomaan, että ottelun kesken jättäneen Laineen oli nähty poistuvan jäähallilta vasen käsi kantositeessä.

Laineen kausi on ollut vaikea. Pelillisten ongelmien lisäksi suomalainen oli jo aiemmin pitkän pätkän sivussa päätällin vuoksi. Viime viikolla Laine oli kokoonpanon ulkopuolella sairastelun takia.

Columbus voitti Toronton jatkoajalla 6–5. Blue Jacketsille voitto oli silti katkera, sillä joukkue hukkasi yhden erän aikana 5–0-johtonsa. Laine teki ottelun avausmaalin.

Patrik Laine napautti ottelun avausmaalin Toronton verkkoon! 0:50
Patrik Laine napautti ottelun avausmaalin Toronton verkkoon! (Video: NHL.com)