Käsittämätön loppu! Real Madrid huimaan voittoon El Clasicossa

Jude Bellingham tekee sen taas! Real Madridin huiman trillerin voittoon 1:42
Katso videolta Real Madridin lisäajan voittomaali kauden ensimmäisessä El Clasicossa.

Barcelonan ja Real Madridin välinen ensimmäinen El Clasico Espanjan jalkapallon La Ligassa päättyi huimien vaiheiden jälkeen Realin 2-1-voittoon. Illan suurin tähti oli Madridin Jude Bellingham.

Ottelun avausmaalia ei tarvinnut odottaa pitkään. Ensimmäistä El Clasicoaan pelaava Barcelonan Ilkay Gündogan pääsi nokikkain Kepa Arrizabalagan kanssa ja viimeisteli pallon varmasti ohi espanjalaisvahdin. Katsomoon ottelua saapuneet arvovaltaiset vieraat, Rolling Stones -yhtyeen Mick Jagger ja Ronnie Wood antoivat maltillisen reaktion johtomaaliin. Barcelona johti ottelua avausjakson jälkeen 1-0.

Katso alta olvelta videolta Barcelonan maali ja rock-legendojen reaktio. Juttu jatkuu videon jälkeen.

Barcelona siirtyy 1-0-johtoon Gündoganin maalilla – rock-tähdiltä maltillinen reaktio 1:32

Toisella jaksolla tasoaan nostanut Real Madrid sai lopulta palkinnon reilut 20 minuuttia ennen ottelun varsinaisen peliajan päätöstä. Realin Jude Bellingham laukoi kaukaa ja Marc-Andre ter Stegen oli voimaton tulisen kudin edessä. Maali oli englantilaisen tämän kauden yhdeksäs La Ligassa.

Katso alta olevalta videolta Realin tasoitusosuma. Juttu jatkuu videon jälkeen.

Jude Bellinghamilta mieletön pommi – Real Madrid nousee tasoihin 1:20

Ottelun ratkaisu saatiin vasta lisäajalla. Maalin viimeisteli Bellingham Luka Modricin loistavan esityön päätteeksi. 20-vuotiaalla Bellinghamille jo kauden kymmenes maali Espanjan pääsarjassa. Voitto tarkoitti myös sitä, että Real Madrid nousi sarjakärkeen. Se on tasapisteissä Gironan kanssa, mutta on voittanut joukkueiden keskinäisen pelin. Barcelona on kaksikkoa neljä pistettä perässä kolmantena.

Katso pääkuvan videolta Jude Bellinghamin voittomaali.