Katso video: Prinssi Harry on mestarisurffaaja!

Prinssi Harry esitteli surffaustaitojaan Kaliforniassa.

Ammattisurffaaja Raimana Van Bastolaer julkaisi 16. lokakuuta Instagramissa videon, jossa prinssi Harry, 40, esittelee vaikuttavia surffaustaitojaan. Van Bastolaer kertoi, että he olivat surffaamassa Kelly Slaterin Surf Ranchilla, joka on kuin keinotekoinen aaltolaitos Lemooressa, Kaliforniassa.

– Tahitilla kutsumme sinua edelleen prinssi Harryksi, mutta surf ranchilla olet veljeni, Van Bastolaer kirjoitti videon yhteyteen.

Minuutin mittainen video näyttää, miten Harry liitää laineilla surffilaudallaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Van Bastolaer huutelee videolla Harrylle teknisiä ohjeita. 

Kun prinssi Harry ja herttuatar Meghan  muuttivat Isosta-Britanniasta Kaliforniaan vuonna 2020, kerrottiin, että Meghan osti Harrylle surffitunteja syntymäpäivälahjaksi, kun tämä täytti 36 vuotta.

Harry ja Meghan ovat aiemmin tavanneet ryhmiä, jotka käyttävät surffausta mielenterveyden edistämiseksi. He tutustuivat Waves for Change -järjestön työhön Etelä-Afrikan Kapkaupungissa kuninkaallisen kiertomatkansa aikana vuonna 2019 ja saivat tietää lisää OneWavesta vieraillessaan Syndeyn Bondi Beachilla Australiassa kuninkaallisen kiertomatkansa aikana vuonna 2018. OneWave on voittoa tavoittelematon surffausyhteisö, joka lisää tietoisuutta mielenterveydestä surffauksen kautta. 

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat