Kiekko-Espoolta lisää kovia temppuja SM-liigassa: taas Tapparalle käkättimeen!

K-Espoo tekee 1-2 maalin ylivoimalla 1:11
Kiekko-Espoo johtoon: Arttu Tuomaala jakaa ja Janne Hämäläiseltä komea ohjaus

Kiekko-Espoo kaatoi lyhyen ajan sisään toistamiseen Tapparan.

Kiekko-Espoo jatkaa yllätysten tiellä SM-liigassa. Se haki maanantaina kovan vierasvoiton Tampereelta, kun espoolaisjoukkue kaatoi Tapparan 2–1.

Tappara siirtyi avauserässä johtoon, kun Benjamin Rautainen siivosi irtokiekon pömpeliin. Aika 8.31.

Tappara tekee 1-0 maalin 1:06
Tapparalle mieluinen lahja: kiekko pomppaa Petteri Rimpisen kautta lopulta Benjamin Rautiaiselle, joka vie kirvesrinnat johtoon

Kiekko-Espoo tuli tasoihin toisen erän loppuvaiheilla (38.11), kun Santeri Virtanen väänsi tahtomaalin ylivoimalla.

K-Espoo tekee 1-1 maalin ylivoimalla 1:11
Kiekko-Espoo tasoihin Nokia Arenalla: Santeri Virtanen vääntää tahtomaalin

Kiekko-Espoon johto-osuma syntyi samalla tavalla viidellä neljää vastaan pelatessa. Tällä kertaa Arttu Tuomaala jakoi ja Janne Hämäläinen ohjasi kiekon komeasti nuottaan. Aika 44.59.

Tappara haki kiivaasti tasoitusta kolmannen erän loppuhetkillä. Kiekko-Espoolla oli tuuriakin mukana ja sen johto piti.

Kiekko-Espoo kaatoi toissa perjantaina Tapparan Espoossa lukemin 5–3. Tappara hävisi Kiekko-Espoolle myös harjoituskaudella, kun joukkueet kohtasivat Nokialla.

Jyrki Ahon luotsaama espoolaisryhmä nousi voiton myötä sarjassa neljänneksi ohi Ilveksen. Se on pisteen päässä toisena olevasta Tapparasta ja kolmantena olevasta KalPasta.