Kilpailuhenkisyys yhdistää Metti Forssellia ja hänen ystäväänsä Hannaa – tämä asia oli erityisen haastavaa Amazing Race -kuvauksissa

Metti Forssell ja ystävä Hanna paljastavat, mikä oli erityisen haastavaa Amazing Race -kuvauksissa 3:07
Metti Forssell ja Hanna Launonen sopivat roolijaot ennen tv-kuvauksia.

Metti Forssell nähdään Amazing Race Suomi -ohjelmassa ystävänsä Hanna Launosen kanssa.

Somevaikuttaja Metti Forssell on pitkäaikaisen ystävänsä Hanna Launosen kanssa mukana Amazing Race Suomi -sarjassa. Molemmat ovat kiitollisia, kun pääsivät kuvausten aikana kokemaan uskomattomia asioita seikkaillessaan maailmalla.  

Forssell paljastui jo sarjan ensimmäisessä jaksossa hyvin kilpailuhenkiseksi ja Hannan rooli on rauhoitella ystäväänsä. Forssell myöntää, että reissu sujui saman kaavan mukaan.

– Minä toivon, että siitä on edes leikattu jotain pieniä pätkiä, kun olen järkevä tai onnistunut jossain hyvin, koska niitä myös on. Huumoria emme unohtaneet missään vaiheessa kisaa. Se on meidän ystävyyssuhteessamme tosi tärkeä tekijä, Forssell kertoo.

Forssell myöntää, että he ovat molemmat tosi kilpailuhenkisiä. 

– Ei se varmaan tullut yllätyksenä kummallekaan, että tuolla painetaan ihan tosissaan, Forssell naurahtaa.

– Olimme aikaisemmin sopineet, että aina kun saa juosta, juostaan – eikä jäädä käpystelemään. Sinne ei ole tultu päiväkävelylle ja aina ehdottomasti sprintillä matkaan, Hanna kertoo.

Erityisen haastavana kuvausten aikana kaksikko piti taksimatkoja.

– Kun ei ole yhteistä kieltä ja taksikuskit sanovat aina ”joo, joo”, mutta ei ikinä tiedä, onko oikea paikka vai ei. Minä olin koko ajan, mihin sä käännyt, kauanko kestää ja milloin ollaan perillä. Minuutin välein tykitän kysymyksiä ja Hanna peittää silmiään, Forssell naureskelee ja toteaa, ettei Suomessa käyttäytyisi samoin.

Katso yllä olevalta videolta, millaiset roolijaot kaksikko oli sopinut ennen reissua ja millaisia uusia piirteitä he löysivät itsestään.

Lue myös:

    Uusimmat