Kim Kardashian ylisti yllättäen oululaista Oura-sormusta – mainostus tuli yritykselle yllätyksenä: "Olemme innoissamme"

Kim Kardashian saapui muotiviikoille näyttävässä tyylissä 0:48
Kim Kardashian on yksi sosiaalisen median seuratuimmista henkilöistä. Instagramissa hänellä on 249 miljoonaa seuraajaa.

Oura-yrityksen mukaan Kim Kardashianin mainostus tuli yllätyksenä.

Miljardööri Kim Kardashian yllätti maanantaina 30.8. mainostamalla oululaista Oura-älysormusta Instagram Stories -osiossa 249 miljoonalle seuraajalleen. 

– Yksi asia minusta. Minä saan nukuttua! Pitääkö kukaan muu Oura-sormusta nukkuessaan? Omien nukkumistottumusten seuraamiseen jää koukkuun! Kardashian kirjoitti vuorokauden ajan nähtävillä olevien julkaisujen yhteyteen.

Tempaus osoittautui entistäkin yllätyksellisemmäksi, sillä kyseessä ei ollut Ouran puolesta maksettu mainos tai yhteistyö. Näin ollen mainostus tuli yllätyksenä myös heille. MTV Uutiset tavoitti yrityksen edustajan kommentoimaan tapausta.

– Kim löysi Ouran itse ja olemme innoissamme siitä, että hän rakastaa sormuksen hyötyjä ja oppii uutta unestaan, yrityksestä vastataan. 

Oura mittaa sormesta hyvinvointitietoja kuten sykettä, unenlaatua ja lämpötilaa. Kardashianin julkaisussa oli niin ikää näkyvillä seurapiiritähden omia terveystietoja, kuten unenmäärä ja -laatu.

– Olimme iloisia nähdessämme Kimin viestin ja iloisia siitä, että hän hyödyntää sovelluksen personoitua näkymää ymmärtääkseen, kuinka hän nukkuu ja mikä yhteys sillä on hänen yleiseen terveyteensä.


Lue myös:

    Uusimmat