Kohutähden siirto sai sinettinsä – faneilta raju palaute: "Häpeän seuraani"

Ranskan liigassa pelaava Marseille on hankkinut Mason Greenwoodin riveihinsä.

Greenwood siirtyy ranskalaisseuraan Manchster Unitedista. Toimittaja Fabrizio Romanon mukaan Marseille maksaa englantilaisesta 26 miljoonan euron siirtokorvauksen. Lisäksi sopimus takaa ManU:lle 50 prosenttia Greenwoodin seuraavan siirron siirtosummasta.

Greenwoodin viime vuodet ovat väkivaltakohun varjostamat. Hänen uransa joutui sivurateille vuonna 2022, kun hänen tyttöystävänsä kertoi joutuneensa väkivallan uhriksi. Manchester Unitedin hyllyttämä Greenwood oli pitkään pelaamatta.

Greenwood vapautettiin syytteistä viime vuoden helmikuussa todistajien vetäytymisen vuoksi. Greenwood ja häntä syyttänyt Harriet Robson saivat tapauksen jälkeen yhteisen lapsen vuoden 2023 heinäkuussa.

Viime kaudella Greenwood pelasi lainalla Getafessa tehden 33 ottelussa kahdeksan täysosumaa.

Greenwoodin siirto on jakanut runsaasti mielipiteitä taannoisen väkivaltakohun vuoksi. Marseillen pormestari Benoit Payan asettui aiemmin heinäkuussa jyrkästi Greenwoodin siirtoa vastaan.

Myös fanit ovat suhtautuneet ristiriitaisesti Marseillen uuteen vahvistukseen. Osa faneista on toivottanut Greenwoodin ilolla tervetulleeksi, mutta osa on kritisoinut hankintaa rajuinkin sanoin.

– Tervetuloa Marseilleen, mutta sinulla ei kuitenkaan ole vapaapassia. Sinulla riittää todisteltavaa niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin, eräs fani kirjoittaa X:ssä.

– Ettekö te häpeä yhtään, yksi kannattaja puolestaan kummastelee.

– Häpeän seuraani ensimmäistä kertaa elämässäni, eräs kannattaja tylyttää.

Lue myös:

    Uusimmat