Kolmiodraama-Christina löysi rakkauden: "Ollaan sielunkumppaneita"

Christinan elämässä puhaltavat rakkauden tuulet.

Kolmiodraama-ohjelmassa Samin kumppaniehdokkaana nähty Christina on löytänyt elämäänsä rakkauden. Hän vahvisti MTV Uutisille viestitse, että on nykyisin onnellisesti parisuhteessa.

– Meillä menee tosi hyvin. Yhteistä tulevaisuutta suunnitellaan ja rakastetaan sekä kunnioitetaan toisiamme. Ollaan sielunkumppaneita. Olen tosi kiitollinen, kun olen hänet löytänyt, Christina viestitti kesäkuussa MTV Uutisille. 

Christina kertoo suhteestaan myös Instagramissa, jonne hän jakoi juhannuksena romanttisen postauksen rakkaastaan. Postauksesta käy ilmi, että pari tapasi toisensa viime syksynä.

– Löydettiin juhannusheilat! Mutta ei onneksi vain juhannukseksi, vaan meidän koko loppuelämäksi. Kun sitä vähiten odotti, se tuli vastaan. Tuli toinen tuomaan iloa ja valoa viime syksyn pimeisiin iltoihin, josta pitkän talven läpi taapertamalla lähdettiin kohti kevättä, lämpöä ja ensimmäistä ihanaa kesää yhdessä, Christina kirjoittaa julkaisussaan.

Christina jatkaa tekstiään kertoen, ettei voisi olla enempää kiitollinen ja onnellinen siitä, että on löytänyt rinnalleen ihmisen, joka on valmis sekä antamaan että ottamaan vastaan kaiken sen rakkauden, mitä heillä molemmilla on annettavanaan.

Jos julkaisu ei näy, voi katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Lue myös:

    Uusimmat