Kolmiodraama-Mirella tekee yllättävän ehdotuksen nukkumisjärjestelyistä – Joonatan näpäyttää tiukasti takaisin

Mirellalta yllättävä ehdotus makuuhuoneista – Joonatan näpäyttää tiukasti takaisin 1:01
Katso videolta, millä tavalla Mirella ja Joonatan keskustelevat kolmikon nukkumisjärjestelyistä.

Kolmiodraama-ohjelmassa Mirella tekee Joonatanille suorasukaisen ehdotuksen hänen, Akin ja Joonatanin välisistä nukkumisjärjestelyistä. Joonatan nostaa esiin Mirellan aiemmin esittämät argumentit. Varo juonipaljastuksia!

Kolmiodraama-rakkausrealityssa nähdään, kuinka Mirella ja Aki pääsevät keskenään sieniretkelle, jossa he käyvät henkeviä keskusteluja tunteistaan toisiaan kohtaan. Kumpikin myöntää, että ihastusta on vahvasti ilmassa.

Palattuaan yhteiseen, Joonatanin kanssa jakamaansa asuntoon Mirella alkaa hehkuttaa hänen ja Akin treffejä Joonatanille.

Oli mukana päivä ja meillä oli tosi hauskaa metsässä, Mirella kertoo Akin kuunnellessa vieressä.

Seuraavaksi Mirella kääntää keskustelun Joonatanin käytökseen Akin saavuttua asumaan heidän yhteiseen asuntoonsa päivää aiemmin.

Aika selkeästi osoitit Akille, että tuolla on sinun huone. Tuliko se ihan vahingossa vai oliko se sellainen toteamus, että olisi ihan kiva, jos ette nukkuisi vierekkäin? Mirella kysyy Joonatanilta.

Ei ollut mitään tietoista ajatusta, vaan ajattelin vain, että se on Akin huone. Ehkä se tuli vähän isäntämäisesti, Joonatan vastaa.

Mirella pitää pienen tauon ja kysyy:

Olisiko se ihan hirvittävää, jos nukuisimme (Akin kanssa) jossain vaiheessa samassa huoneessa? 

Aki nousee tässä vaiheessa hieman kiusaantuneena ruokapöydästä ja Joonatan vastaa, että hänelle tilanne olisi ihan hyväksyttävä vähän myöhemmin.

Jos se olisi aluksi tullut, niin sitten olisin miettinyt, että sinun argumentithan eivät pidä paikkansa, Joonatan täräyttää ja kertoo Mirellan itse todenneen Joonatanille, ettei halua edetä kenenkään kanssa nopeasti.

Katso yllä olevalta videolta, miten kaksikon välinen keskustelu makuuhuonejärjestelyistä etenee!

Katso myös: Koukussa Kolmiodraamaan -vodcastissa toimittajat Katja Lintunen ja Jari Peltola pohtivat tunnelukkoja ja muistuttavat avoimuuden tärkeydestä: 

Miten päästä eroon tunnelukoista? 30:57
Sami kertoi Katjalle mietteitään kulissien takaa.

Myös Töllötuomarit puivat Kolmiodraaman käänteitä:

Mirellan ja Joonatan keskinäinen vihoittelu Kolmiodraama-sarjassa hämmentää – Töllötuomarit: "Lapsellista käytöstä" 9:52

Kolmiodraama MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla tiistaisin klo 21. MTV Katsomo+ -tilaajille seuraava jakso ennakkoon.

Lue myös:

    Uusimmat