Kolmiodraama-sinkku Waltteri paljasti yksityiskohtia ohjelman kuvauksista: "Syvempää rakkautta on ollut ilmassa"

Kolmiodraama-sarjan Waltteri paljastaa, mitä tekisi nyt toisin 1:31
Waltteri paljastaa, miten Kolmiodraama-kuvaukset kesällä sujuivat, ja onko ilmassa ollut ihastusta.

28-vuotias Waltteri etsii rakkautta Kolmiodraama-ohjelmassa. Hän pitää nykyajan deittailua "ikkunashoppailuna", ja siksi uuden sarjan idea kiehtoi. 

Kolmiodraama-sarjassa parempaa puoliskoa itselleen etsivä vantaalainen Waltteri, 28, saa kiittää kavereitaan siitä, että uskaltautui lähtemään ohjelmaan mukaan. Hän kokee, että hänen on ollut helppoa osallistua kuvauksiin, vaikkei hän mikään filmitähti olekaan. 

– Tämä on hyvän mielen ohjelma, jossa voi kokeilla uutta ja haastaa itseään. Jos et ikinä kokeile, niin et voi saavuttaa mitään. Minulle ei ole kaikista luontevinta olla kameran edessä, mutta tilanteesta on osattu tehdä täällä rento. Niin tavallinen vantaalainenkin voi tässä kameran edessä olla, eikä tarvitse olla mikään todella erikoinen persoona, Waltteri kertoi kesän kuvauksissa MTV Uutisille. 

Rakkausrealityssa viisi nykymaailman deittikulttuuriin kyllästynyttä sinkkua osallistuu kokeiluun, jossa heille valitaan kaksi sopivaa kumppania. He tutustuvat kumppaniehdokkaisiinsa pelkkien tekstiviestien välityksellä ilman ulkonäköpaineita. Viestittelyn perusteella valitaan toinen, jonka kanssa muutetaan saman katon alle. 

Pian luvassa on kuitenkin kolmiodraamaa, ja reilun kuukauden yhteisasumisen jälkeen punnitaan, voiko näin erityisellä tavalla alkanut suhde kestää oikeassa elämässä ja arjen haasteissa.

Waltteri pitää nykyajan deittailua ”ikkunashoppailuna”: mennään ulkokuoren mukaan, eikä katsota pintaa syvemmälle. 

– Tykkäsin ohjelman ideasta valita henkilö arvojen, luonteen ja arkisten asioiden perusteella, eikä sen, miltä toinen näyttää tai mitä hänellä on päällä. Oli kiva, että tässä henkilö valittiin viestittelyn perusteella. 

Waltteri on ollut sinkkuna reilut kaksi vuotta. Hän on heittäytyvä persoona, sosiaalinen ja tulee toimeen kaikkien kanssa. 

– Moni kaveri sanoo minua parisuhdeterapeutiksi, kun osaan auttaa heitä ja olen empatiakykyinen. Olen iloinen ja hymyilevä persoona, joka ajattelee aina kaikista hyvää. 

– Olen ollut pidemmän parisuhteen kannalla oikeastaan aina. Parempaa puoliskoa täältä lähdettiin etsimään. Jos keskusteluyhteyttä ei ole toisen kanssa, niin on vaikeaa tulla toimeen. Avoin keskustelu ja rehellisyys ovat tärkeitä. Mutta en sano, että minulla olisi parisuhteissa mitenkään huonoja kokemuksia. 

Waltteri etsii rinnalleen avointa, heittäytyvää ja huumorintajuista ihmistä. 

– Empatiakykyinen henkilö, joka osaa ottaa muut huomioon ja asettaa itsensä toisten rooliin. Sellainen ihminen taas ei viehätä, joka haluaa itse olla koko ajan valokeilassa, ja jonka kanssa on vaikeaa keskustella. On tärkeää pystyä keskustelemaan, oli sitten minkälaisia fiiliksiä tahansa, Waltteri pohti. 

Waltteri paljastaa, miten Kolmiodraama-kuvaukset kesällä sujuivat, ja onko ilmassa ollut ihastusta. 

Kolmiodraama MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla tiistaisin kello 21.00.
MTV Katsomo+ -tilaajille seuraava jakso ennakkoon päätösjaksoa lukuun ottamatta.

Sarjan jaksojen yhteydessä julkaistaan MTV Uutisten vodcast Koukussa Kolmiodraamaan. Katso vodcastin toinen jakso!

Kannattaako lapsikysymys ottaa puheeksi jo ensimmäisillä treffeillä? 20:23

Lue myös:

    Uusimmat