Komea ilta: Rasmus Ristolainen johdatti Philadelphian NHL-kauden ensimmäiseen voittoon

Philadelphia Flyers avasi varsinaisen peliajan voittotilinsä jääkiekon NHL:ssä lauantaina, kun se kaatoi kotijäällään runsasmaalisessa ottelussa kautensa hyvin aloittaneen Minnesota Wildin 7–5.

Voitto-osuman 6–5 runnoi kolmannen erän lopussa maalin läheltä suomalaispuolustaja Rasmus Ristolainen, joka myös syötti joukkueensa toisen minuutin avausmaalin. Tehopisteet olivat Ristolaiselle kauden ensimmäiset.

Kotijoukkue Philadelphia sai otteluun salama-alun, sillä se hankkiutui vajaassa neljässä minuutissa 2–0-johtoon. Ristolaisen syöttämän avausmaalin teki Sean Couturier, joka huipensi iltansa hattutemppuun viimeistelemällä kolmannen osumansa Minnesotan tyhjään pömpeliin. Couturier mässäili tehot 3+2.

Minnesotasta Marcus Foligno iski kaksi maalia.

Lauantain toisessa varhaisottelussa Buffalo Sabres kukisti Detroit Red Wingsin 5–3. Buffalo-vahti Ukko-Pekka Luukkoselle kertyi 22 torjuntaa.