Kotiliesi: Eppu Salminen, 58, ja Kaisa Kuikkaniemi, 46, odottavat kuudetta yhteistä lastaan

Eppu Salminen ja Kaisa Kuikkaniemi kertovat Kotilieden haastattelussa iloisesta perheuutisesta.

Näyttelijä Eppu Salminen, 58, ja käsikirjoittaja Kaisa Kuikkaniemi, 46, kertovat Kotilieden haastattelussa saavansa perheenlisäystä syyskuun lopussa.

Parilla on entuudestaan viisi yhteistä lasta: Kerttu, 12, Kasper, 10, Ukko, 8, Veikko, 5 ja Tyyne, 3. Lisäksi Epulla on aiemmista suhteistaan kaksi lasta, Roope ja Santtu Salminen.

Salminen ja Kuikkaniemi kertovat Kotiliedelle ajatelleensa aiemmin, että viisi lasta olisi riittävästi. Suloisia pikkulapsia on kuitenkin Kuikkaniemen mukaan vaikea vastustaa. Perheen kuopusta Tyyneä helliessään Kuikkaniemi oli ehdottanut puolisolleen vielä yhtä lasta. Salminen oli myötämielinen ajatukselle.

– Kuusi lasta onnistuu kyllä, aika ja kädet vielä riittävät. Tämä on tosi iloinen asia meille, mutta tähän varmaan täytyy lopettaa, Eppu sanoo Kotilieden haastattelussa.

Salminen ja Kuikkaniemi kertovat Kotiliedelle, että lapsihaaveet tulivat puheeksi jo kaksikon suhteen alkuaikoina. He kuitenkin sanovat, ettei iso perhe ollut tarkan suunnitelman tulosta.

Kun lapsia on paljon ja heidän kanssaan viettää runsaasti aikaa, siitä tulee vaivihkaa elämäntapa. Lapsemme ovat niin nastoja tyyppejä, ettei meillä ole ollut mitään sitä vastaan, että heitä tulee lisää, Kuikkaniemi kertoo.

Lue myös:

    Uusimmat