Kriisi-Pelicansille dramaattinen tappio – Isku Areenalta buuaukset

Voittomaalikilpailu: Pelicans - SaiPa 2:35

Jääkiekon SM-liigan kriisijoukkue Pelicans koki dramaattisen tappion, kun se hävisi SaiPalle 3–4.

Pelicans siirtyi avauserässä 2–0-johtoon, kun Michal Jordan ja Patrik Carlsson heiluttivat maaliverkkoja.

SaiPa tuli maalin päähän kolmannen erän alkuvaiheilla, kun Nuutti Viitasalo kävi puttaamassa kiekon Pelicans-nuottaan.

Vieraiden tasoitus syntyi kolmannen erän puolessa välissä (50.09). Asialla oli Adam Helewka.

Kotiyleisön huolet helpottuivat hetkeksi, kun Nathan Schnarr vei isännät uudelleen johtoon.

Käänteet eivät kuitenkaan tähän loppuneet. SaiPa osoitti sitkeyttä, kun Janne Naukkarinen naulasi 3–3-tasoitusmaalin ajassa 58.48.

Naukkarinen oli lopulta illan hahmo, kun hän naulasi voittomaalikilpailun ainoan osuman.

Lahden Isku Areenan kotiyleisö reagoi kotijoukkueen neljänteen perättäiseen tappioon voimakkailla buuauksilla.

Pelicans on sarjataulukossa vasta sijalla 13. Se on ottanut 19 ottelusta vain 21 pistettä.