Kuohuttava tilanne: Ilves-tshekkitaituri jäi rajun taklauksen alle – ulosajo tuli!

Draamaa Tampereella: KalPan Jaakko Lantta lentää pihalle – taklaa rajusti Ilveksen hyökkääjää Simon Stranskyä 3:01

Jääkiekon SM-liigassa Ilves ja KalPa avaavat oman puolivälieräsarjansa tänään torstaina Tampereella.

Ottelun toisessa erässä kuohahti, kun KalPan Jaakko Lantta taklasi rajulla tavalla Ilveksen tshekkiläishyökkääjää Simon Stranskyä kaukalon kulman tuntumassa.

Lantta nosti kädet ylös ja hänen taklauksensa osui osittain Stranskyä päähän.

Ottelun päätuomarit tarkistelivat tilanteen videolta. Lopulta Lantalle näytettiin ulosajon merkkejä.

Videokuvaa tapahtuneesta näkyy jutun yläreunasta.

KalPa selvitti Lantan viiden minuutin jäähyn, mutta heti sen jälkeen kolahti. Eetu Päkkilä tarjoili ja Jeremy Gregoire siirsi kiekon nuottaan. Ilves 3–1-johtoon.