KuPS taipui jatkoajalla eurokarsinnoissa

KuPS hävisi jalkapallon naisten Mestarien liigan karsintaturnauksessa skotlantilaisseura Celticille 1–3 jatkoajalle edenneessä ottelussa.

Tappio tietää kuopiolaisten jäämistä neljän joukkueen turnauksen pronssiotteluun, joka pelataan lauantaina. Vain turnauksen ykkönen etenee karsintojen seuraavaan vaiheeseen, joten KuPSia ei siellä nähdä.

Roosa Ariyo laukoi KuPSin 18. peliminuutilla johtoon. Saoirse Noonan pukkasi Celticin tasoituksen runsaan tunnin kohdalla. Noonan nousi ottelun ykköshahmoksi, sillä hän viimeisteli jatkoajalla kaksi maalia.

– Hyvä esitys meiltä erittäin kovaa vastustajaa vastaan. Meillä oli tähän otteluun hyvä pelisuunnitelma, ja pelaajat toteuttivat sitä kentällä erinomaisesti. Ensimmäinen puoliaika oli meiltä ihan huikea, toisella puoliajalla peli tasoittui, päävalmentaja Valtteri Kumpuniemi sanoi KuPSin kotisivuilla.

Liettuan Siauliaissa pelattavan turnauksen muut joukkueet ovat liettualainen Gintra ja moldovalainen Anenii Noi.