Kuuluisalta sillalta löytyi kaksi matkalaukullista ruumiita Britanniassa

Poliisi on pidättänyt 34-vuotiaan miehen Britanniassa tänään lauantaina aiemmin tällä viikolla matkalaukuista löytyneiden ihmisjäännösten takia.

Britannian poliisi kertoi eilen löytäneensä ihmisten jäänteitä kahdesta matkalaukusta Bristolissa.

Laukut oli jätetty kaupungin tunnetuimpiin maamerkkeihin kuuluvalle Cliftonin riippusillalle keskiviikkona.

Britannian poliisi on nyt pidättänyt 34-vuotiaan miehen osana tutkintaa.

Poliisi pidätti miehen Bristolissa ja otti säilöön varhain tänään.

36-vuotias mies, joka pidätettiin Lontoossa varhain eilen karmean löydön jälkeen, on puolestaan vapautettu ilman syytteitä.

Tässä vaiheessa poliisi ei etsi ketään muuta tapaukseen liittyvää.

"Merkittävä edistysaskel"

Apulaispoliisipäällikkö Andy Valentine pitää tämänpäiväistä pidätystä merkittävänä edistysaskeleena tapauksen tutkinnoissa.

Tutkimukset aloitettiin sen jälkeen, kun ihmisjäänteitä sisältävät matkalaukut oli löydetty kuuluisalta sillalta Bristolissa keskiviikkona.

Poliisit uskovat tietävänsä kahden miespuolisen uhrin henkilöllisyyden, mutta heitä ei ole tunnistettu vielä virallisesti.

Poliisi löysi tällä viikolla myös Länsi-Lontoossa sijaitsevasta asunnosta ihmisjäännöksiä, joiden se uskoo liittyvän Bristolista löydettyihin ruumiinosiin.

Karua vitsailua

Daily Mail -lehti kertoi eilen oletettavasti tapaukseen liittyvästä tilanneesta, jossa sillalla taksia odottanut yhdysvaltalainen turistipariskunta oli heittänyt herjaa kahdelle painavaa matkalaukkua kantavalle miehelle.

He kertoivat lehdelle ohi kulkeneen naisen tarjoutuneen auttamaan miehiä ja kysyneen näiltä mitä painavissa laukuissa on, ”ruumiitako”.

– Me(kin) tavallaan puoliksi vitsailimme siitä, mutta he eivät sanoneet mitään, toinen matkailijoista kertoi lehdelle.

Lue myös:

    Uusimmat