Tulikuumaa vettä pulppusi kadulle Vantaalla, yksi loukkaantui, korjaustyöt voivat kestää iltamyöhälle

Vantaalla kaukolämpöputki rikkoutui Myyrmäessä sunnuntaina aamulla hieman ennen puoli yhdeksää. Pelastuslaitoksen mukaan putkesta levisi Myyrmäentielle runsaasti kuumaa vettä.

Vuotokohta Myyrmäen Louhelassa on eristetty eikä vettä enää valu kadulle. Kello 11 jälkeen maan pinnalle pulpunnut vesi oli saatu jo suurimmaksi osaksi pumpattua pois.

Paloesimies Aleksi Savolainen Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksesta kertoi aamupäivällä STT:lle yhden ihmisen polttaneen varpaansa kuuman veden takia.

Savolaisen mukaan putkirikosta nousi myös runsaasti höyryä junaraiteiden lähistöllä. Aamupäivän aikana junaliikenteessä ei kuitenkaan ollut tiedossa suurempia häiriöitä..

Vantaan Energian verkkomestari Antti Raittinen sanoi MTV:lle, että korjaus voi kestää kello 20 asti. Yhtiö kertoo, että vuoto ja sen korjaustyöt vaikuttavat kaukolämmön jakeluun joissakin kiinteistöissä lähialueella.

Täydennetty juttua kauttaaltaan kello 11.36.

 

 

.

Vantaan Energian mukaan vuotokohta Myyrmäen Louhelassa on eristetty eikä vettä enää valu kadulle. Yhtiö kertoo, että vuoto ja sen korjaustyöt vaikuttavat kaukolämmön jakeluun joissakin kiinteistöissä lähialueella.

Korjaustöiden arvioidaan valmistuvan iltakahdeksaan mennessä.

 

 

 

Oletko paikalla? Lähetä meille kuvaa tai videota, vaarantamatta kuitenkaan pelastustyöntekijöiden työtä tai omaa tai muiden turvallisuutta.

Lue myös:

    Uusimmat