Kuvat: Muistatko Kimi Räikkösen edelliset satuhäät? Tähtivieraita ja tiukkoja turvatoimia

Kimi Räikkönen ja hänen kihlattunsa Minttu Virtanen avioituvat ensi kesänä. Räikkösen edellisiä häitä sävyttivät mittavat turvatoimet.

F1-tähti Kimi Räikkösen ja Minttu Virtasen häitä juhlitaan kesällä 2016. Räikkösen edellinen avioliitto Jenni Dahlmanin kanssa päättyi vuonna 2014.

Räikkösen ja Dahlmanin häitä juhlittiin Hämeenlinnan Vanajanlinnassa 31. heinäkuuta 2004. Pari tapasi samassa paikassa vuonna 2001.

Häät herättivät runsaasti huomiota. Paikalla olivat vain parin läheiset ystävät, sukulaiset ja tuttavat. Vieraita oli paikalla noin 140.

Juhlissa esiintyivät muun muassa Anssi Kela ja Pikku G. Heikki Silvennoinen esitti häissä Kummeli-hahmo Mauno Ahosta.

Linnan portille kertyneet kansalaiset ja mediaväki näkivät vilahdukselta vain muutamia linnaan matkanneita vieraita. Suuri osa saapui paikalle ajoneuvojen tummennettujen lasien takana.

Mika ja Erja Häkkinen hurauttivat linnaan moottoripyörällä.

Hevosvaunujen kyydissä paikalle saapuivat ainakin muusikko Lenni-Kalle Taipale ja hänen Maria-vaimonsa sekä näyttelijä Mikko Leppilampi. Laila Snellman tuli juhliin omalla autolla.

Hääpaikan turvatoimet olivat mittavat. Paikalla parveili useita turva-alan ammattilaisia ja alue oli suljettu ulkopuolisilta koko viikonlopun ajan.

Tiukoista turvatoimista huolimatta paikalle katsomaan tulleet saivat aistia häätunnelmaa linnaan johtavan kujan päässä.

Räikkönen ja Dahlman lähettivät hääpäivän iltana medialle tiedotteen.

– Minä toivon, että jokainen meistä saisi elämässään kokea sellaisia onnen hetkiä, kuin me kaksi olemme saaneet tänään kokea, totesi Jenni Dahlman tiedotteessa.

– Sellaiset ystävät ovat ystävistä tärkeimpiä. He kertovat sinulle, mikäli maailma muuttaa sinua liikaa, Räikkönen tunnelmoi kesällä 2004.

Lue myös:

    Uusimmat