Kylian Mbappélle kallis takaisku – ex-seura aloittaa oikeustaistelun

PSG ei suostu maksamaan Kylian Mbappélle tähtipelaajan vaatimia palkkoja ja bonuksia. Pariisilaisseura on ilmoittanut olevansa valmis mahdollisesti vuosia kestävään oikeustaistoon.

Viime kesänä Paris Saint-Germainista lähteneen Kylian Mbappén ja ex-seuran välille on kehkeytynyt rahakiista, joka näyttää menevän yhä tiukempaan umpisolmuun. 

Pariisista Real Madridiin siirtyneen Mbappén on kerrottu vaativan entiseltä seuraltaan yhteensä 55 miljoonaa euroa maksamattomia palkkoja ja bonuksia, ja hyökkääjän on uutisoitu kannelleen asiasta Ranskan liigan kattojärjestölle ja tätä kautta myös Euroopan jalkapalloliitolle Uefalle.

Mbappén rästeihin lukeutuu pelaajan leirin mukaan muun muassa viimeisen kolmen kuukauden palkka ja edellisen sopimuksen allekirjoitusbonus. Asia näytti jo hetken aikaa ratkenneelta, kun Ranskan liigan kattojärjestö LFP päätti, että PSG:n on maksettava Mbappélle.

Nyt PSG kuitenkin kieltäytyy noudattamasta LFP:n ohjetta, eikä aio maksaa supertähden vaatimaa summaa. Asiasta uutisoi muun muassa ranskalaislehti L’Equipe.

– Ottaen huomioon (LFP:n) lakikomission rajallisen vallan tehdä täydellistä päätöstä tässä tapauksessa, asia pitää selvittää toisessa oikeussalissa, jossa Paris Saint-Germain esittelee mielellään kaikki faktat seuraavien kuukausien ja vuosien aikana, PSG:n tiedotteessa kerrotaan L’Equipen mukaan.

Lue myös:

    Uusimmat