Lähde: Kohun keskiössä oleva prinsessa Catherine vei lapsensa salaiselle studiovierailulle: "Vaikutti todella rentoutuneelta ja hymyili paljon"

Prinsessa Catherine vieraili lähteiden mukaan Tanssii Tähtien Kanssa -studiolla lastensa Charlotten ja Louisin kanssa, eikä antanut vellovan kohun vaikuttaa olemukseensa.

Prinsessa Catherine  vieraili salaa kahden nuoremman lapsensa prinsessa Charlotten, 8, ja prinssi Louisin, 5, kanssa brittien Tanssii Tähtien Kanssa  -ohjelman harjoituksissa. 

The Sunin mukaan Catherinen ja prinssi Williamin  lapset pääsivät studiolla jopa tuomarien penkeille ja saivat antaa pisteet sekä palautetta tanssipari Katya Jonesille sekä Neil Jonesille. Parin esikoinen prinssi George  ei ollut mukana vierailulla. 

Kolmikko pääsi tapaamaan myös ohjelman juontajat Tess Dalyn sekä Claudia Winklemanin ja ammattitanssijat Dianne Buswellin ja Nadiya Bychkovan. Parituntisen vierailun aikana heille näytettiin myös muun muassa tuotannon puvustamo jossa Louis oli kokeillut ylleen pientä kultakruunua.

– Kate ja Charlotte ovat suuria TTK-faneja joten he olivat ilahtuneita kutsusta, lähde kertoo lehdelle. 

Lähteiden mukaan Catherine oli vaikuttanut vierailun aikana rennolta ja hyväntuuliselta, huolimatta hänen ympärillään vellovasta kohusta. 

– Hän vaikutti todella rentoutuneelta ja hymyili paljon. 

– Hän oli kohtelias, herttainen ja hurmaava kaikkien kanssa sekä piti huolen siitä, ettei Louis innostuisi liikaa. 

Catherinen ympärillä on kohissut viime aikoina runsaasti kuninkaalliskirjailija Omid Scobien tuoreen Endgame-kirjan julkaisun tiimoilta. Kirjan hollanninkielisessä käännöksessä kerrottiin, että kaksi kuninkaallista, jotka olisivat aikoinaan osallistuneet kyseenalaiseen keskusteluun prinssi Harryn  ja herttuatar Meghanin  esikoisen Archien  ihonväristä ennen tämän syntymää, olisivat olleet Catherine ja kuningas Charles

Muissa painoksissa nimiä ei ole julkaistu, ja kyseiset hollantilaispainokset on vedetty myynnistä. Scobien mukaan hän ei olisi kirjoittanut nimiä mihinkään luonnokseensa, ja kyseessä olisi käännösvirhe. Myös hollantilainen julkaisija on vedonnut käännösvirheeseen ja pahoitellut tapahtunutta.

Catherinen, Charlotten ja Louisin TTK-vierailun aikana lähteiden mukaan studiolla oli hyvin tarkat turvajärjestelyt ja kaikkia tuotannon jäseniä oli kielletty ottamasta kuvia kuninkaallisista vieraista. 

Catherinen ja Charlotten lisäksi myös kuningas Charlesinja kuningatar Camillan  kerrotaan fanittavan TTK:ta. Edesmennyt kuningatar Elisabet  oli kertoman mukaan myös sarjan suuri ystävä. 

Lue myös:

    Uusimmat