Lähes kuukausi sitten kadonneen brittiteinin ruumiin uskotaan löytyneen Teneriffalla

Espanjan viranomaiset ovat löytäneet Teneriffalta ruumiin, jonka uskotaan kuuluvan kadonneelle brittiteini Jay Slaterille. Slater on ollut kateissa lähes kuukauden. Asiasta uutisoi Sky News

Espanjan poliisi on kertonut Espanjan kansalliskaartin vuoristo- ja luolapelastuksen erikoisjoukkojen löytäneen ruumiin Mascan alueelta 29 päivää jatkuneiden etsintöjen jälkeen.

Slaterille kuuluvia tavaroita ja vaatteita löytyi viranomaisten löytämän ruumiin vierestä. Lisäksi ruumis löytyi läheltä paikkaa, jonne brittiteinin sijainti viimeisen kerran paikantui 17. kesäkuuta.

Slater katosi sen jälkeen, kun hän oli soittanut ystävälleen ja kertonut olevansa eksyksissä ja janoinen. Slater päätti puhelun kerrottuaan, että hänen puhelimessaan oli akkua jäljellä enää yhden prosentin verran.

Slater oli osallistunut Teneriffalla NRG-musiikkifestivaaleille.

Akun loputtua Slaterin ystävät olivat tarkistaneet hänen viimeisen sijaintinsa, joka johti noin 10 tunnin kävelymatkan päähän Rural de Tenon kansallispuistoon, joka on retkeilijöiden suosimaa aluetta Teneriffalla.

Maasto vaikeutti etsintöjä

Slaterin katoamisalueen maantieteellisen sijainnin on kerrottu vaikeuttaneen etsintöjä huomattavasti. 

Espanjan poliisin mukaan ensimmäiset tutkimukset paljastavat, että 19-vuotias saattoi joutua onnettomuuteen tai pudota vaikeakulkuisella alueella.

Englannin Lancashiren poliisi julkaisi lausunnon aiheesta sen jälkeen, kun ruumiin ilmoitettiin löytyneen.

– Espanjan kansalliskaarti on ilmoittanut meille tänään, että he ovat löytäneet miehen ruumiin ja merkit viittaavat siihen, että kyseessä on Jay Slater, lausunnossa todetaan.

– Vaikka tässä vaiheessa virallista tunnistusta ei ole tehty, ajatuksemme ovat Jayn perheen luona, ja tarjoamme heille edelleen tukeamme.

Lue myös:

    Uusimmat