Lähteet: Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin uusi avaintyöntekijä lopetti työssään muutaman kuukauden jälkeen

Meghan ja Harry 23:39
Harry ja Meghan vs. brittihovi -saaga jatkuu – kenen uskottavuus on eniten koetuksella?

Lähteiden mukaan prinssi Harryn palkkaama uusi kansliapäällikkö lopetti uuden työnsä kaikessa hiljaisuudessa vain kolmen kuukauden jälkeen.

Prinssi Harryn  ja herttuatar Meghanin  tuore, alkukesästä nimitetty kansliapäällikkö Josh Kettler on lähteiden mukaan lopettanut yllättäen työnsä pariskunnan leivissä, kertovat useat ulkomaalaiset mediat Daily Mailiin nojaten. Lähteiden mukaan Kettler olisi lopettanut työnsä kaikessa hiljaisuudessa vain kolme kuukautta sen jälkeen, kun hän sen aloitti. 

Ajankohta tärkeän työntekijän menetykselle olisi Harrylle ja Meghanille varsin huono, sillä pariskunta aloittaa kuluvalla viikolla vierailunsa Kolumbiassa, jossa Kettlerin oli tarkoitus olla mukana.

Kettler oli toukokuussa sekä Harryn mukana prinssin vieraillessa Lontoossa Invictus Games -tapahtuman vuosipäivän tiimoilta että pariskunnan yhteisellä Nigerian vierailulla. 

Harrylla ja Meghanilla on ollut lähteiden mukaan melko runsaasti vaihtuvuutta henkilökuntansa kesken viime vuosien aikana. Sen jälkeen, kun pariskunta meni naimisiin toukokuussa 2018, on lähteiden mukaan noin 18 työntekijää olisi jättänyt tehtävänsä Harryn ja Meghanin palveluksessa. Näistä noin yhdeksän työntekijää olisi lopettanut työskentelyn pariskunnalle sen jälkeen, kun he vetäytyivät kuninkaallisesta elämästään ja muuttivat Yhdysvaltojen Kaliforniaan vuonna 2020. 

Pariskunnan kutsui Kolumbian vierailulle maan varapresidentti Francia Marquez. Matkan aikana Harryn ja Meghhan tulevat tapaamaan paikallisia sekä tutustumaan maahan tarkemmin. 

Harryn ja Meghanin edellinen vastaavanlainen ulkomaiden vierailu Nigeriassa ei tiettävästi lainkaan ilostuttanut Harryn kuninkaallisia sukulaisia. Harryn isoveljen prinssi Williamin  sekä isän kuningas Charlesin  on kerrottu jopa raivostuneen reissusta, joka muistutti hovin jäsenten mielestä aivan liikaa kuninkaallista kiertomatkaa, vaikka Harry ja Meghan eivät enää tee kuninkaallisia töitä.

Lue myös:

    Uusimmat