Lähteet: Rebel Wilson avioitui rakkaansa kanssa Italiassa

Näyttelijä-koomikko Rebel Wilson ja vaatemerkki Lemon Limonin perustaja Ramona Agruma saivat toisensa Italian Sardiniassa. 

Peoplen tavoittamien lähteiden mukaan näyttelijä-koomikko Rebel Wilson, 44, meni naimisiin kumppaninsa Ramona Agruman, 40, kanssa Sardiniassa, Italiassa, lauantaina 28. syyskuuta.

Pariskunta julkisti romanssinsa kesäkuussa 2022, jolloin Wilson julkaisi Instagramissaselfien parista.

– Luulin etsiväni Disney-prinssiä... mutta ehkä se, mitä oikeasti tarvitsin koko tämän ajan, oli Disney-prinsessa, Wilson kirjoitti tuolloin.

Italia sopii hääpaikaksi, sillä pari lomaili siellä Porto Cervon merenrantakaupungissa ensimmäistä kertaa julkisesti yhdessä kesäkuussa 2022. 

Kuukautta aiemmin Wilson oli paljastanut Peoplelle seurustelevansa jonkun uuden ihmisen kanssa ja että pariskunta oli tavannut ystävän kautta. Hän sanoi, että he olivat yhteydessä puhelimitse ennen henkilökohtaista tapaamista.

– Ja se oli todella hyvä tapa tutustua toisiinsa. Se oli siinä mielessä vähän vanhanaikaista – hyvin romanttista, hän kertoi tuolloin.

Pari meni kihloihin ystävänpäivänä 2023. Wilson kosi nykyistä vaimoaan Disneylandissa Kaliforniassa sijaitsevan Sleeping Beauty Castle -linnan edessä. Sormukset oli ostettu Tiffany & Co. -koruyrityksestä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Wilson sai marraskuussa 2022 tyttärensä  Royce Lillianin sijaissynnyttäjän avulla. Australian The Morning Show -ohjelmassa samassa kuussa Agruma sanoi, että Roycen tulo oli ollut molemmille naisille elämän mullistava kokemus.

Agruma on vaatemerkki Lemon Limonin perustaja. 

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat