Laihduttaja-Ari: Vyötäröni on kaventunut jo 14 senttiä!

Studio55.fissä seurataan kevään ajan yhteensä kymmenen yli viisikymppisen laihdutusurakkaa. Ari Pietikäinen kertoo nyt päiväkirjassaan kokemuksiaan ensimmäiseltä painonpudotuskuukaudelta.

Viikot 12–13

Kevät keikkuen tulee, jo paljon kevyempi on olo!

Tässä kuvassa keventäjä pistää parastaan. Treenipaita koko oli alussa XXL kokoa, kuvassa paita on pienentynyt L-kokoon. Näin se pikkuhiljaa toteutuu unelma hoikemmasta elämästä.

Liikunnan merkitys

Nyt huomaa jo sen lenkkeillessä, että jaksaa kauemmin ja tehdä pitempiä lenkkejä väsymättä heti lenkin alkaessa. On aina kiva lähteä, kun ei tarvitse ähistä ja puuskuttaa kun vanha veturi.

Olen lisännyt uimisen mun kävely ja pyöräily -liikkumiseen. Käyn 2 x viikossa uimassa 2 km, aikaa kuluu matkaan tasan 1h. Katselin vanhaa liikuntakalenteria vuodelta 2003: olen vastaavan matkan uinut aikaan 52 min, uintilaji on rintauinti.

Nyt myös pääsen työmatkat ajamaan polkupyörällä, siinä se hyötyliikunta tulee mukaan, kun matkaa työpaikalle on n. 6,8 km yhteensuuntaan, eli 13,6 km yhteensä.

Ravinto

Olen pyrkinyt noudattamaan aika tiukkaa linjaa syömisen kanssa. Olen pari kertaa kuukauden aikana syönyt esim. makeaa kakkua tai korvapuustia. Aikaisemmin, ennen Keventäjiin liittymistä, minä joka viikko leivoin korvapuusteja, ja useamman kerran viikossa tein sellaisia ohukaisia "paksukaiselle" mansikkahillon kera. Nyt meininki on toinen, vältän moiset herkut toisaiseksi

Mittaus 02.04.2012

Nyt tulee se lupaamani hurja pudotus ympärysmitassa! Nyt se on 110 cm. Pudotusta 14 cm. On omasta mielestä aika hyvä.

Paino on tänään 02.04.12 96 kg.

Tsemppiä kaikille

Toivotan kaikille keventäjä kollegoille aurinkoista kevättä ja tsemppiä tähän projektiin, kyllä se vielä iloksi muuttuu.

Terveisin

Ari Pietikäinen

Lue myös Arin aiempia kertomuksia laihduttamisesta:

Lue myös:

    Uusimmat