Lakkahillosta ja mascarpone-tuorejuustosta syntyy vastustamaton täyte voitaikinalle.
20 kpl
1 pkt Myllyn Paras Torttu- tai Voitaikinalevyjä (500 g)
munaa voiteluun
väriraesokeria ja nonparelleja koristeeksi
Täyte:
200 g mascarpone-tuorejuustoa
1 dl vaahtoutuvaa kermaa
½ dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
1-2 dl lakkahilloa
Ota tähden muotoisella piparimuotilla sulaneesta taikinalevystä tähtiä. Voitele ne munalla ja ripottele pinnalle koristeeksi väriraesokeria ja nonparelleja. Paista sellaisenaan 225-asteisen uunin keskitasolla 5-10 min kauniin värisiksi. Anna jäähtyä ennen täyttämistä.
Valmista täyte vaahdottamalla kerma ja lisäämällä siihen tuorejuusto. Mausta mieleiseksi.
Halkaise tähdet terävällä veitsellä keskeltä ja laita alapuolelle 1-2 tl lakkahilloa ja sen päälle nokare vaahtotäytettä. Täytä tähdet vähän ennen tarjoilua.
VINKKI: Lakkahillon tilalle sopii mainiosti karpalohillo tai jokin muu kaapista löytyvä hillo.
Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy