Lamine Yamal rankaisi käsittämättömän sekoilun keskellä – Tuomas Virkkunen: "Ai kauhia!"

Lamine Yamal rankaisi käsittämättömän sekoilun jälkeen – Tuomas Virkkunen: "Ai kauhia!" 2:06

Espanjan La Ligassa FC Barcelona yrittää jatkaa voittojen tiellä.

Barcelona kohtaa tämän päivän vierasottelussa Gironan, joka yllätti kaikki viime kaudella, kun se oli La Ligassa peräti kolmas. Tämän myötä Girona pelaa tällä kaudella Mestarien liigassa.

Girona koki kesällä useita kovia menetyksiä, kun sen avainpelaajia ostettiin eri puolille Eurooppaa. Sunnuntaina Girona sai vastaansa La Ligan kärkijoukkueen FC Barcelonan.

Barcelona siirtyi ottelun 30. minuutilla johtoon melkoisen sekoilun keskellä. Televisiokuvissa pyöriteltiin vielä hidastuksia, kun pallo oli jo maalissa.

Uusinta paljasti karun totuuden: Gironan espanjalaistoppari David Lopez peippaili pallon kanssa kuin mikäkin Lionel Messi ja sekös kostautui.

FC Barcelonan 17-vuotias nuorisotähti Lamine Yamal nappasi pallon Lopezilta ja painoi nahkakuulan pömpeliin.

– Ai kauhia! MTV Urheilun jalkapalloselostaja Tuomas Virkkunen hämmästeli osumaa hidastuskuvien yhteydessä.

Video Barcelonan avausmaalista näkyy jutun yläreunasta.

Sama mies oli asialla seitsemää minuuttia myöhemmin. Tällä kertaa vieraiden osuma rakentui erikoistilanteen kautta. Pallo pomppasi rangaistusalueen rajalla olleelle Yamalille, joka sijoitti pelivälineen takanurkkaan.

Barcelona on aloittanut kautensa puhtaalla pelillä (neljä peliä, neljä voittoa). Sen maaliero on nyt 15–3.