Lauri Markkanen hylkäsi Netflixin tarjouksen

Koripallopiireissä on kohuttu viime viikkoina uudesta Netflix-sarjasta, jossa seurataan NBA-kauden 2023-24 tapahtumia viiden eri tähtipelaajan silmin. Myös Lauri Markkanen haluttiin mukaan, mutta Utah Jazzin suomalaistähti kieltäytyi mahdollisuudesta.

Lokakuun 9. päivä alkaneessa "Starting 5" -sarjassa seurataan LeBron Jamesin, Anthony Edwardsin, Jimmy Butlerin, Domantas Sabonisin ja Jayson Tatumin arkea ja elämää poikkeuksellisen läheltä.

Kymmenosainen sarja päästää katsojat käsiksi pelaajien edesottamuksiin parketilla, pukuhuoneissa ja harjoituksissa, minkä lisäksi tähtipelaajat nähdään täyden uudessa valossa kotona perheidensä seurassa.

Deseret News -sivusto kertoi, että myös Markkasta kysyttiin mukaan ohjelmaan.

– Oletan, että kyse on samasta ohjelmasta. Minuun oltiin yhteydessä Netflix-sarjan tekemisestä. Ehkä se oli joku eri, mutta tämä on ainut koripalloaiheinen juttu, jonka olen nähnyt. Oletan, että kyse oli siis siitä, Markkanen kertoi sivuston haastattelussa.

Utah Jazzin suomalaistähti ei kuitenkaan tarttunut tarjoukseen. Vaikka päätös pohjautui useampaan asiaan, oli listan kärjessä hänen halunsa pitää joukkueen dynamiikka ja kotielämä yksityisenä.

– En halunnut tuoda ylimääräisiä ihmisiä pukuhuoneeseen. Toki, se on hienoa kun kaikki menee hyvin ja sinua kuvataan autossasi pelin jälkeen. Mutta entä jos asiat menevätkin pieleen? Markkanen huomautti.

– Tunnen itseni ja tiedän, että se olisi ollut liikaa. Halusin vain keskittyä koripalloon ja olemaan joukkueen kanssa ilman muita ihmisiä. Olemme myös melko yksityinen perhe, joten en halunnut tuoda heitä siihen mukaan.

Lue myös:

    Uusimmat