Vahinkotekstiviesti johti yllättävään ystävyyteen.
Yllä olevalla videolla lapset kertovat, miten näkevät ystävyyden.
Väärään numeroon lähetetyt viestit päätyvät usein puitavaksi sosiaaliseen mediaan. Toisinaan vahingossa lähetetyllä viestillä on ollut suorastaan koskettavat seuraukset, toisinaan seurauksena on ollut jopa unelmakumppanin löytyminen.
Nyt sosiaalisessa mediassa ihmetellään yllättävää ystävyyttä, jonka väärään numeroon lähetetty kutsu sai aikaan.
Syyskuun 17. päivä yliopisto-opiskelija Leena Ali sai tekstiviestin tuntemattomasta numerosta. Numero kuului kanadalaiselle Dawn Burkelle, joka yritti tavoittaa Quentin-nimistä sukulaispoikaansa. Tapauksesta uutisoi Toronto Star.
"Voinko tulla juhlimaan kanssanne?"
"Onko tämä Quentinin numero"? Dawn kyseli viestissään.
Leena huijasi olevansa, ja Dawn jatkoi pyytämällä sukulaispoikaansa menehtyneen Debbie-tädin elämää kunnioittavaan juhlaan.
"Minä vain juksasin. Tämä ei ole Quentin. Sinulla on väärä numero, Dawn-täti. Mutta voinko tulla juhlimaan Debbien elämää teidän kanssanne?" Leena kysyi.
Dawnille tämä sopi, ja Leena lupasi tuoda hedelmäkulhon tarjottavaksi.
– Se on osa kulttuuriamme. Jos joku kutsuu sinut jonnekin tai vie sinut jonnekin, sinun pitäisi viedä mukanasi jotain, sudanilaista syntyperää oleva Leena kertoo Toronto Starille.
Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.
Juhlimaan satojen tuntemattomien kanssa
Syyskuun 28. päivänä Leena valmisti hedelmäkulhon mukaansa, otti mukaan lapsuudenystävänsä ja ajoi puolen tunnin päähän Debbie Celarin elämää kunnioittaviin juhliin.
Debbie Celar oli suuren suvun matriarkka, jota jäi kaipaamaan 50 lähiperheen jäsentä ja 13 lastenlasta.
400 vieraan joukosta Leena etsi Dawnin, joka oli yllättynyt ja innoissaan, että odottamaton vieras oikeasti saapui paikalle.
Leena pääsi tapaamaan juhlissa myös Quentinin!
Leena julkaisi kuvakaappaukset tekstiviesteistä ja yhteiskuvan Dawnin kanssa Twitterissä, jossa naisen tekoa pidettiin niin hulvattomana kuin sydämellisenäkin. Dawn puolestaan kertoo, että Leena oli juhlien piristysruiske.
Lähteet: Toronto Star, New York Post, Twitter