Leijonat syöksyssä! Olli Jokisen raju näkemys MM-voimasuhteista haastettiin tiukasti – "Olet laittanut tämän ihan uusiksi"

Leijonat lähti MM-kotiturnaukseen ylivoimaisena ennakkosuosikkina myös C Moren asiantuntijan Olli Jokisen papereissa. Perjantaina Jokinen korjasi arviotaan suorastaan dramaattisesti MM-studiossa.  

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat 9.-25.5.2025

Leijonien pelit, välierät ja finaali MTV3-kanavalla. MTV Katsomossa ottelut maksullisilla tilauksilla. Kaikki kisauutiset MM-jääkiekon verkkosivuilla.

– "OJ", olet laittanut nyt ihan uusiksi tämän grafiikan, C Moren studioemäntä Minna Korkka aloitti. 

Leijonien asema on romahtanut Jokisen papereissa. Kun Korkka haastoi häneltä perusteluja, Jokinen täräytti niitä tiukalla äänensävyllä. 

– Suomesta ei voida ihan sanoa sitä samaa tällä hetkellä, Jokinen summasi napakasti lueteltuaan arviossa Leijonien edellä olevien maiden onnistumisia.  

Mitkä maat ovat Leijonien edellä tällä hetkellä? Ja miten Jokinen perustelee barometriaan? Se selviää pääkuvan videolta. Alla puolestaan huomioita USA:n ja Kanadan joukkueista. Jokinen paljastaa, kuinka kanadalainen NHL-legenda on laittanut usein MM-kisapaikkojen yössä viihtyneet tähdet ojennukseen.   

Lue myös:

    Uusimmat