Leijoniin nousi puolustaja, josta Jukka Jalonenkaan ei tiennyt vielä hetki sitten mitään – "Varmaan tuli enemmän puskista minulle"

Tuore puolustaja nousi Leijoniin – Jalonen: "Ennen viime kautta en ollut kuullutkaan" 7:44
Atro Leppänen, Tobias Winberg, Ruben Rafkin ja kumppanit – Jukka Jalonen kuvaili muutamia Leijonien EHT-vahvuuteen nostettuja puolustajia MTV Urheilun lähetyksessä.

Kuuden maajoukkueen ensikertalaisen joukossa Leijonien matkassa Sveitsiin lähtee muun muuassa Sport-puolustaja Atro Leppänen, jonka nousua kansainväliselle tasolle voi pitää jo rakettimaisena.

Leppänen, 24, pelasi vielä edelliskaudella Mestistä KeuPa HT:ssa ennen kuin nakutti hurjat 23+35=58 pistettä Kiekko-Espoolle seuraavalla kaudella.

Se toi hänelle paikan SM-liigaan Vaasan Sportissa. Alkukausi (8+7=15 pistettä 27 ottelussa) on ollut komea.

Nyt hyvät otteet ovat tuoneet hänelle näyttöpaikan Leijonissa. Päävalmentaja Jukka Jalonen tunnusti lauantaina MTV Urheilun liigalähetyksessä, että Leppänen on hänelle melko uusi tuttavuus.

– Varmaan (hän) tuli enemmän minulle puskista kuin hänelle tämä kutsu, Jalonen naurahtaa.

– Ennen viime kautta en ollut kaverista mitään kuullutkaan, päävalmentaja lisää.

Jalonen kertoi MTV Urheilun asiantuntijatehtävissä lauantain liigalähetyksessä kyselystä, jonka Leijonien valmennusjohto ensikertalaisille lähettää. Sen perusteella hän oli saanut jo jonkinlaisen kuvan myös Leppäsestä.

Jalonen käy videolla läpi myös muutamia muita Leijonien puolustukseen valittuja ensikertalaisia ja kokeneempaa kaartia.

Lue myös:

    Uusimmat