Liigapaikasta kamppaileva KTP kukisti Interin

Jalkapalloliigassa viimeistä edellisenä oleva Kotkan Työväen Palloilijat taistelee pääsarjapaikastaan tosissaan. Keskiviikkona KTP kukisti kotinurmella turkulaisen Interin 4-1.

Voitto oli KTP:lle toinen peräkkäin, kun viikko sitten kotonaan kaatui IFK Mariehamn.

Inter meni Kotkassa johtoon Alban Feratin avausminuutin osumalla. KTP:n keskikenttäpelaaja Sasha Anttilainen laukoi 15. minuuttiin mennessä kaksi maalia ja vei kotijoukkueen johtoon.

Tamas Gruborovicsin 50. minuutilla ampuma 3-1-osuma enteili KTP:n voittoa. Niko Ikävalko karkasi lopussa tekemään 4-1.

KTP venytti etumatkansa liigajumbo VPS:ään kuuteen pisteeseen.

KuPS ja IFK Mariehamn päätyivät pistejakoon tuloksella 0-0. IFK:n Petteri Forsellin poikkirimalaukauksesta pallo näytti käyvän maalissa, mutta osuma jäi hyväksymättä.