Lukas Hradecky tänään jättimäisessä ottelussa – haluaa unohtaa viime viikon tapahtumat: "Tiedän kyllä, kun olen munannut"

Lukas Hradecky valmistautui tämänpäiväiseen Saksan jalkapalloliigan kärkikamppailuun kohtaamalla keskiviikon harjoituksissa viisi Bayer Leverkusenin valmentajan Xabi Alonson laukausta.

Der Spiegelin haastattelussa suomalaismaalivahti kertoi, että entisen tähtipelaajan Alonson laukauksista vain yksi meni maaliin.

Hradeckyn edustama viime kauden mestarijoukkue Leverkusen kohtaa tänään kello 19.30 Bayern Münchenin, joka on sarjataulukon kärkipaikalla Leverkusenin edellä.

Hradecky oli viime kaudella Saksan pääsarjan paras maalivahti nollapeleillä mitattuna. Hän pelasi viime kaudella 33 liigaottelussa, joista 15:ssä hän piti maalinsa puhtaana. Alkaneella kaudella Leverkusenin puolustus ei ole ollut yhtä vesitiivis kuin viime kaudella.

– Meitä vastaan on tehty keskimäärin 2,25 maalia peliä kohti. Viime kaudella keskiarvo oli alle yksi, Hradecky totesi.

Bayern München on tällä kaudella iskenyt neljässä Saksan liigan ottelussaan 16 maalia.

– Siinä meillä on iso pala purtavaksi, erityisesti Bayernin hyökkäysvoimaa vastaan, Hradecky myönsi.

Viime sunnuntaina Hradeckyn taakse tehtiin kolme maalia, mutta Leverkusen kiri lopussa 4–3-voittoon Wolfsburgia vastaan. Hradecky myönsi suoraan, että Wolfsburgin toinen maali oli osin hänen syytään.

– Se oli huonoa. Ei huolta, tiedän kyllä, kun olen munannut. Kolmas maali menee vielä enemmän minun kontolleni, Hradecky sanoi.

Hradecky sanoi myös, ettei hän tiennyt haastatteluhetkellä, pelaako hän Bayern Müncheniä vastaan vai onko Matej Kovar maalilla.

– Viimeistään viimeistelyharjoituksissa näkee, onko aloituskokoonpano valittu. Minulle se sopii, Hradecky sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat