Lukko-pakille aivotärähdys ja luunmurtuma – "Raukkamainen temppu"

Rauman Lukko jatkoi pisteputkensa jo 11 ottelun mittaiseksi kaatamalla lauantaina kotijäällään Espoon Bluesin äärimmäisen tiukan taistelun jälkeen maalein 3-2.

Samalla Lukko karkasi espoolaisilta sarjataulukossa kolmen pisteen päähän.

Lukko ratkaisi ottelun käytännössä erikoistilanteista. Ensimmäinen maali tuli Bluesin Tommi Huhtalan heti ottelun alussa ottaman 5+20-minuuttisen rangaistuksen aikana ja ratkaiseva 3-1-osuma puolestaan kahden miehen ylivoimalla.

Lukko menetti Huhtalan törkeässä taklauksessa sairaslistalle puolustaja Tommi Kovasen.

- Raukkamainen temppu. Kovanen sai aivotärähdyksen ja ainakin yksi kylkiluu on murtunut, Lukon päävalmentaja Risto Dufva paljasti.

Ottelu meni lopussa tiukaksi, kun Blues onnistui kaventamaan ilman maalivahtia. Sen jälkeen kiekko kävi vielä Petri Vehasen vartioiman maalin tolpassakin, mutta lisämaaleja ei enää nähty.

- Pelasimme hyvän vierasottelun, mutta lopputulos harmittaa, Bluesin valmentaja Lauri Marjamäki harmitteli.

- Me mennään nyt pienellä porukalla, mutta luonnetta löytyy. Varsinkin kauden alusta lähtien pelannut perusporukka kantaa nyt isoa vastuuta, sanoi puolestaan Lukon Dufva.

Lukon maaleista ottelussa vastasivat puolustaja Roni Viirlas, jolle osuma oli uran ensimmäinen, sekä Jerry Ahtola ja Harri Tikkanen. Bluesin maalarit olivat Jens Westin ja ensimmäisen pelinsä SM-liigassa pelannut slovakki Vladimir Dravecky.

Lue myös:

    Uusimmat