Luonnonvoimat uhkaavat Manchester Unitedin tärkeää ottelua

Mauro Icardi kuittasi virheensä: karkasi läpiajoon ja vei Galatasarayn 3–2-johtoon 1:38
Mauro Icardi karkasi joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa Old Traffordilla läpiajoon ja vei Galatasarayn 3–2-johtoon

Manchester Unitedin on määrä kohdata keskiviikkona Mestarien liigan lohkovaiheen toiseksi viimeisellä kierroksella Galatasaray Istanbulissa Suomen aikaa kello 19.45. Kaupunkia kastelevat rankkasateet ovat uhanneet ottelua.

Uefa tarkasti alkuillasta kentän kuntoa. Sateen on ennustettu jatkuvan vielä pitkälle iltaan.

Manchester Unitedin alle 19-vuotiaiden joukkue pelasi aiemmin tänään toisella stadionilla Turkissa Galatasarayta vastaan. Sosiaalisessa mediassa on levinnyt kuvamateriaalia ottelusta, jossa pallo ei ole liikkua eteenpäin juuri lainkaan. Galatasarayn kotistadionin odotetaan imeyttävän vettä junioreiden alustaa paremmin. 

ESPN:n toimittaja Rob Dawson jakoi Suomen aikaa 17.27 X:ssä kuvan kentästä, joka ei vaikuta hänestä enää ylettömän kostealta. Myös Mestarien liigan logo on jo kannettu keskelle kenttää.

Manchester United jakoi tunti ennen ottelua videon, jossa pelaajat kävivät ottamassa tuntumaa stadionin nurmeen. Ottelu vaikuttaisi käynnistyvät alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Alapuolella kuvaa alle 19-vuotiaiden ottelusta aiemmin tänään Galatasarayn ja Manchester Unitedin välillä.

Manchester United on lohkossaan viimeisenä kolmella pisteellä. Toisena ja kolmantena olevat FC Kööpenhamina ja Galatasaray ovat keränneet pisteen enemmän. 

Tanskalaiset kohtaavat keskiviikkona vieraskentällä jatkopaikan jo varmistaneen Bayern Münchenin.

Juttua päivitetty kello 18.52. Lisätty tuorein päivitys Manchester Unitedin julkaisusta.

 

Lue myös:

    Uusimmat